Izaberite stranicu

Posetite nas na sajmu

K 2022

Vodeći svetski sajam za industriju plastike i gume, K 2022 održaće se u Dizeldorfu od 19. 10. do 26. 10. 2022. godine. Na ovom sajmu ćete imati jedinstvenu priliku da vidite sve naše partnere na jednom mestu i da se upoznate sa njihovim najnovijim tehnološkim inovacijama.  

Posebna pažnja ovogodišnjeg sajma posvećena je temama cirkularane ekonomije i digitalizaciji, a ove godine K 2022 proslavlja 70. rođendan, što ga i na taj način izdvaja od ostalih manifestacija.

Na ovoj stranici možete pronaći sve informacije vezane za sajam i program predstavljanja naših partnera. Za dodatne informacije pišite nam na marketing@neofyton.com

Radujemo se ponovnom susretu uživo!

Očekujemo vas na istom mestu

Predstavljamo vam program naših partnera:

Engel – Hala 15/C58

Mašine za brizganje
ENGEL – je najveći svetski proizvođač mašina za brizganje plastike i gume, koji u svom proizvodnom programu poseduje električne, hidraulične i hibridne mašine za brizganje. Kompanija Engel ne isporučuje samo mašine, već know-how,kreirajući kompletna rešenja po specifikaciji klijenta. Engel
mašine predstavljaju jedno rešenje za pet industrija: pakovanje, autoindustrija, medicina, tehnička plastika i teletronika. Konstantnim inovacijama Engel mašine postižu maksimalnu energetska efikasnost i uštede u granulatu.

Pročitajte više o tome šta vas očekuje na ENGEL-ovom štandu: 

Wintec – Hala 15/C58

Mašine za brizganje
WINTEC – mašine za brizganje plastike visokog kvaliteta i nižeg cenovnog ranga. Serija t-win su inovativne mašiname za brizganje plastike sa silom zatvaranja od 4500 kN do 24000 kN. WINTEC mašine se proizvode u Kini, a osnivač i 100% vlasnik je austrijske kompanije ENGEL. Neofyton postprodajna servisna podršku garantuje brz odziv na poziv kupca i sopstveni lager rezervnih delova

Na sajmu će biti predstavljena mašina t-win 6500-4800 opremljena sa robotom viper 40, prezentovana u proizvodnji automobilsih komora za izduvne gasove uz upotrebu alata Qingdao time Mould Co., Ltd.

 VIDEO –

WINTEC KATALOG

 

wintec t win

Piovan – Hala 10/C20

PIOVAN – je svetski lider u razvoju i proizvodnji prateće opreme: sušara,termoregulatora, dozatora, centralnih sistema za transport materijala iautomatizaciju skladištenja. Neofyton je specijalizovan za konstrukciju, projektovanje i postavljanje centralnih Piovan sistema za pneumatski transport materijala do mašina. Prednosti kvalitetne prateće opreme su: ušteda materijala, veća produktivnost, automatizacija procesa rada, softverska kontrola i optimizacija procesa.

USKORO VIŠE INFORMACIJE O IZLOŽBENOM PROGRAMU.

 

Sipa – Hala 13/B11

SIPA – je svetski stručnjak za PET ambalažu, koji nudi komplena rešenja za sisteme za PET pretforme, sisteme za proizvodnju i punjenje PET boca, kao i kalupe za duvanje za industriju napitaka i hrane. SIPA pruža tehnička rešenja koja najbolje zadovoljavaju zahteve kupca, optimizirajući njihov proizvodni proces uzimajući u obzir faktore kao što su trošak boca, ušteda materijala i energije i prostora.

USKORO VIŠE INFORMACIJE O IZLOŽBENOM PROGRAMU.

Eurochiller – Hala 10/B13

EUROCHILLER – je proizvođač industrijskih rashladnih sistema sa vodenim i vazdušnim hlađenjem, koji se izdvaja u pogledu konstantnog razvoja „zelenih“ tehnologija i razvoja čilera sa velikom energetskom efikasnošću. Eurochiller u svojoj ponudi posebno izdvaja čilere sa adijabatskim hlađenjem koji pored velikih ušteda u potrošnji energije, omogućavaju i veliku stabilnost procesa, kao i maksimalni kvalitet proizvoda.

NA SAJMU ĆE BITI PREDSTAVLJENA NOVA MAŠINA KOJA ĆE BITI U PRODAJI OD 2023G. 

Tria – Hala 9/D02

TRIA – Italijanska kompanija TRIA u svojoj ponudi obuhvata mlinove za mlevenje plastike različitih namena – folija, plastičnih delova velikih dimenzija, pločastih elemenata, monofilamenata; mlinove za mlevenje duvane, brizgane, termoformirane, ekstrudirane plastike kao i pogača.

Mb Conveyors – Hala 10/E31

MB CONVEYORS – nude rešenja izrađena po meri: transportne trake, separatore, elevatore, detektore metala, kao i kompletne transportne linije i sisteme za skladišenje.

Prijava za sastanak i ulaznicu

Popunite formular ispod kako bi ste zakazali sastanak sa našim prodajnim timom ili se prijavili za besplatnu ulaznicu.

S obzirom da je broj ulaznica ograničen, kada pošaljete popunjeni formular dobićete potvrdu putem mejla.

Vidimo se na sajmu!