Izaberite stranicu

Vesti

 

Partneri 

Događaji 

Društveno odgovorno poslovanje

Sajmovi 

Ostale vesti 

Najnovije vesti

Leto za decu

Leto za decu

„Leto za decu“ je humanitarni projekat Neofytona koji ima za cilj da usreći i pomogne našim najmlađim sugrađanima. Ovo leto smo posvetili: festivalu Zmajeve dečije igre,  polaznicima ŠOSO Milan Petrović i korisnicima udruženja Hrabriša.

Kompanija Neofyton već dugi niz godina podržava manifestacije, ustanove i organizacije koje se bave edukacijom i intelektualnim i fizičkim razvojem dece.

Virtuelna izložba od sada u multimedijalnoj biblioteci

Virtuelna izložba od sada u multimedijalnoj biblioteci

ENGELOV e-simpozijum uživo, koji se održavao krajem juna 2021, doživeo је ogroman uspeh, privukavši nekoliko hiljada učesnika. Pored onlajn konferencije, poslovnih razgovora i virtuelnih obilazaka fabrike, učesnicu su iskoristili priliku da lično razmene ideje na individualnim sastancima kao i da istraže virtuelni izložbeni prostor.

Save the date|22 – 24 jun

Save the date|22 – 24 jun

Tri dana se sve u virtuelnom svetu ENGEL-a vrti oko trenutnih i budućih izazova u brizganju. Kako se nove mogućnosti digitalizacije mogu pretvoriti u prilike? Koje inovativne tehnologije mogu povećati konkuretnost? I kako možete uskladiti održivost i isplativost?

Srećan Uskrs

Srećan Uskrs

Dragi partneri, prijatelji kompanija Neofyton i porodica Tadić Vam žele da najradosniji hrišćanski praznik provedete u miru, dobrom zdravlju, ljubavi i sa dragim ljudima.Čestitamo Vam dan Hristovog vaskrsenja!Hristos voskrese!

Neofyton partneri

Ponosni članovi

Pišite nam

15 + 4 =