Izaberite stranicu

Vesti

 

Partneri 

Događaji 

Društveno odgovorno poslovanje

Sajmovi 

Ostale vesti 

Najnovije vesti

Mašina za brizganje ENGEL Victory 160t dostupna odmah

Mašina za brizganje ENGEL Victory 160t dostupna odmah

ENGEL mašina za brizganje dostupna ODMAH.
Victory 160, čeka novog vlasnika! Mašina se nalazi u Novom Sadu i dostpuna je za isporuku odmah.
Serija Victory je univerzalna mašina bez vođica koja je primenljiva u velikom broju aplikacija u svim oblastima primene: tehnička plastika, medicina, pakovanje, autoindustrija i elektronika.

Srećni praznici

Srećni praznici

Poštovane kolege, partneri, prijatelji,2022. je bila odlična, a od 2023. očekujemo da bude još bolja! Takođe, želimo da vam izrazimo zahvalnost na ukazanom poverenju i podelimo sa vama uspeh koji smo ostvarili tokom poslednjih dvanaest meseci. Zajedničkim snagama pokrenuli smo nove ideje i projekte, a u sledeću godinu ulazimo sa boljim planovima i većim ciljevima. Neofyton tim želi Vam 365 novih prilika i uspeha u poslovnom i privatnom životu.

Obradovali smo najmlađe Neofytonce

Obradovali smo najmlađe Neofytonce

Kao i prethodnih godina Deda Mraz je svratio u Neofyton i obradovao najmlađe članove naše male zajedince. Deca su uzivala u predstavi pod nazivom „Udarna vest“ u organizaciji pozorištanca Vragolani, a najviše su se obradovali novogodišnjim paketićima. U ime tima kolektiva Neofytona još jednom Vam želimo srećne praznike!

Učešće na konferenciji „Jedan region-jedno tržište“

Učešće na konferenciji „Jedan region-jedno tržište“

Vlasnik kompanije Neofyton i počasni konzul Austrije u AP Vojvodini, g. Zoran Tadić učestvovato je na Konferenciji „Jedan region-jedno tržište; Korak ka zajedničkom tržištu EU“ koja se održala 22. decembra u Novom Sadu. Tema konferencije bile su aktivnosti na jačanju lokalne, regionalne i evropske saradnje Srbije i zemalja iz regiona, kao i nove mere za stvaranja boljeg poslovnog okruženja.

Otvorena kompanija Neofyton dooel u Skoplju

Otvorena kompanija Neofyton dooel u Skoplju

U sredu, 7.12.2022. godine organizovano je i svečano otvaranje kompanije u vinariji Kamnik u Skoplju. Na događaju je prisustvovao velik broj gostiju iz domena industrije plastike, saradnici i prijatelji kompanije. U uvodnom delu Neofyton je predstavio dosadašnje uspehe, projekte i vrednosti na kojima je kompanije izgrađena.

Uspešan nastup na sajmu Propak West Africa 2022

Uspešan nastup na sajmu Propak West Africa 2022

Prošle nedelje održan je najveći sajam plastike u Nigeriji – Propak West Africa.

Najposećeniji štand sajma je bio štand kompanije Neofyton iz Srbije. Na štandu posetioci su mogli da se upoznaju sa vodećim evropskim kompanijama koje proizvode mašine i opremu za industriju plastike a koje zastupa kompanija Neofyton: Engel, Piovan, IFW, Inmold.

Recilaža i brziganje u jednom koraku

Recilaža i brziganje u jednom koraku

Sa novim procesom, ENGEL omogućava upotrebu plastičnog reciklata u mašini za brizganje direktno nakon mlevenja. Pošto je peletiranje kao poseban korak procesa eliminisano, inovacija značajno poboljšava energetsku i troškovnu efikasnost u reciklaži plastike. Na sajmu K2022 će po prvi put ENGEL uživo predstaviti novi dvostepeni proces. Na ENGEL-ovom štandu – Forum Cirkularne ekonomije, na otvorenom, proizvode palete sa točkićima, poznatije kao „doli palete“.

Proizvodnja plastičnih gajbica za višekratnu upotrebu mase 2000g za manje od 25 sekundi

Proizvodnja plastičnih gajbica za višekratnu upotrebu mase 2000g za manje od 25 sekundi

Na ENGELOVOM štandu tokom sajma K 2022, posetioci će imati priliku da vide proizvodnju gajbica za višekratnu upotrebu mase 2000g sa vremenom ciklusa manjim od 25 sekundi; što je za nekih 30% brže nego što je to bilo moguće ranije. Ove uštede su postignute zahvaljujući optimalnoj interakciji između mašine za brizganje, digitalizacije, automatizacije i visokih performansi kalupa.

Prenosimo vam utiske sa sajma Drinktec 2022

Prenosimo vam utiske sa sajma Drinktec 2022

Na štandu kompanije SIPA prikazan je sistem proizvodnje PET boca od 20ml za alkoholna pića u jednom koraku počevši od granulata preko proizvodnji pretformi i boca na jednoj mašini, model ECS SP 80. Prikazana je rotaciona duvaljka model XTRA 14, za proizvodnju 180ml boca od recikliranog PETa, kapaciteta 2800 boca na sat po gnezdu. SIPA je na sajmu promovisala i novitet kada je u pitanju PET boca za vino, Sparkle.

Posetite nas na sajmu Drinktec 2022

Posetite nas na sajmu Drinktec 2022

Vodeći sajam za industriju pića i tečnih proizvoda, Drinktec će se održati od 12-16. septembra ove godine u Minhenu u Nemačkoj. Preko 1200 izlagača iz 70 zemalja demonstriraće svoje najinovativnija tehnološka rešenja uindustriji pića i hrane. Naši partneri SIPA, ENGEL PIOVAN će izlagati na ovom sajmu.

Neofyton partneri

Proud members