Izaberite stranicu

Vesti

 

Partneri 

Događaji 

Društveno odgovorno poslovanje

Sajmovi 

Ostale vesti 

Najnovije vesti

Engel i Neofyton na sajmu Plast Eurasia 2023

Engel i Neofyton na sajmu Plast Eurasia 2023

Engel, globalni lider u proizvodnji mašina za brizganje plastike, i ove godine izlaže na sajmu Plast Eurasia 2023, najvećem sajmu plastike u Turskoj i Istočnoj Evropi. Engel predstavlja e-mac 280T mašinu za brizganje plastike, koja pruža unapređenu energetsku efikasnost, izuzetnu preciznost i ponovljivost, povećanu produktivnost i veliku fleksibilnost.

Neofyton sa ponosom najavljuje učešće na sajmu FAKUMA 2023

Neofyton sa ponosom najavljuje učešće na sajmu FAKUMA 2023

Sa velikim zadovoljstvom želimo da vas obavestimo da će Neofyton i ove godine biti prisutan na prestižnom međunarodnom sajmu FAKUMA 2023. Sajam će se održati od 17. do 21. oktobra 2023. godine u Friedrichshafen, i predstavljaće izvanrednu priliku da se susretnete sa našim timom i istražite najnovije inovacije naših partnera.

Nagrade PKS najuspešnijim privrednim društvima

Nagrade PKS najuspešnijim privrednim društvima

Neofyton kompanija s ponosom je proglašena dobitnikom jubilarne nagrade Privredne komore Srbije za 30 godina uspešnog poslovanja.

Ova prestižna nagrada ističe izuzetan doprinos i posvećenost Neofytona u oblasti privrede tokom proteklih tri decenija. Kompanija je postigla zapažene rezultate, uspostavila snažne poslovne veze i ostvarila kontinuirani rast, čineći je liderom u svom sektoru.

Neofyton je pravi primer poslovne izvrsnosti i inspiracija drugim preduzećima u ostvarivanju dugotrajnog uspeha.

ENGEL dani mobilnosti 2023

ENGEL dani mobilnosti 2023

Poštovani,

ENGEL kombinuje dva dobro poznata događaja: Scout Austria i Lightweight Future Day, u jedan potpuno novi koncept – ENGEL DanE mobilnosti.

Pridružite nam se – od automobila i vazduhoplovstva do koncepta urbane mobilnosti – ovde oblikujemo budućnost mobilnosti u plastici.

Praznik rada 2023

Praznik rada 2023

Poštovani saradnici,

obaveštavamo Vas da naša kancelarija neće raditi za vreme Praznika rada, 1. i 2. maja 2023g.

Prvi radni dan je sredu, 03.05.2023g.

U hitnim slučajevima potražite kontakt nadležnog sektora: KONTAKTI

 

Želimo Vam lepe praznike.

Celjski sajam 2023

Celjski sajam 2023

Međunarodni Celjski sajam održaće se od 18. do 21. aprila 2023g. Na štandu Engela biće predstavljena mašina e-mac 465/160 na kojoj će se proizvoditi TV setup kucija (1-kavitet) Roctool. U pitanju je komponenta dobijena od 100% recikliranog rABSa, visokog kvaliteta sa sjajnom zvršnom obradom.

Neofyton partneri

Proud members