Izaberite stranicu

Vesti

 

Partneri 

Događaji 

Društveno odgovorno poslovanje

Sajmovi 

Ostale vesti 

Najnovije vesti

ENGEL dani mobilnosti 2023

ENGEL dani mobilnosti 2023

Poštovani,

ENGEL kombinuje dva dobro poznata događaja: Scout Austria i Lightweight Future Day, u jedan potpuno novi koncept – ENGEL DanE mobilnosti.

Pridružite nam se – od automobila i vazduhoplovstva do koncepta urbane mobilnosti – ovde oblikujemo budućnost mobilnosti u plastici.

Praznik rada 2023

Praznik rada 2023

Poštovani saradnici,

obaveštavamo Vas da naša kancelarija neće raditi za vreme Praznika rada, 1. i 2. maja 2023g.

Prvi radni dan je sredu, 03.05.2023g.

U hitnim slučajevima potražite kontakt nadležnog sektora: KONTAKTI

 

Želimo Vam lepe praznike.

Celjski sajam 2023

Celjski sajam 2023

Međunarodni Celjski sajam održaće se od 18. do 21. aprila 2023g. Na štandu Engela biće predstavljena mašina e-mac 465/160 na kojoj će se proizvoditi TV setup kucija (1-kavitet) Roctool. U pitanju je komponenta dobijena od 100% recikliranog rABSa, visokog kvaliteta sa sjajnom zvršnom obradom.

Iskrene čestitke povodom uskršnjih praznika

Iskrene čestitke povodom uskršnjih praznika

Uskrs se smatra jednim od najvećih pravoslavnih praznika, koji kroz pobedu života simbolizuje nadu i veru, u pojedinca, društvo i čovečanstvo. Zato je Uskrs vreme da se posvetimo porodici i dragim ljudima, da se setimo bitnih vrednosti i osvrnemo na postignute uspehe.

𝗦𝗿𝗲𝗰́𝗮𝗻 𝗨𝘀𝗸𝗿𝘀 𝘀𝘃𝗶𝗺𝗮 𝗸𝗼𝗷𝗶 𝘀𝗹𝗮𝘃𝗲.
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ

Naša kancelarija neće raditi u petak, 14.4.2023. i ponedeljak 17.4.2023.

Chinaplas 2023

Chinaplas 2023

Na jednom od najvećih sajmova na svetu, Chinaplast u Kini, kompanija Engel predstaviće svoja dostignuća iz domena tehnologije mašina za brizganje i sistema za austomatizaciju. Čekamo vas na štandu Engela u hali 11.

SIPA – INOVACIJA – PET BOCA ZA PENUŠAVA VINA

SIPA – INOVACIJA – PET BOCA ZA PENUŠAVA VINA

Nove PET boce namenjene su tržištu penušavih vina i praktičnije su i jeftinije od staklenih. Ključna inovacija firme Sipa jeste grlo boce koje je isto kao kod staklene verzije. Može se postaviti klasičan zatvarač od plute obložen metalnom žicom.

Dan državnosti 2023

Dan državnosti 2023

Poštovani saradnici,

obaveštavamo Vas da naša kancelarija neće raditi za vreme praznika – Dan državnosti, 15. i 16. februara 2023g.

Prvi radni dan je petak, 17.02.2023g.

Mašina za brizganje ENGEL Victory 160t dostupna odmah

Mašina za brizganje ENGEL Victory 160t dostupna odmah

ENGEL mašina za brizganje dostupna ODMAH.
Victory 160, čeka novog vlasnika! Mašina se nalazi u Novom Sadu i dostpuna je za isporuku odmah.
Serija Victory je univerzalna mašina bez vođica koja je primenljiva u velikom broju aplikacija u svim oblastima primene: tehnička plastika, medicina, pakovanje, autoindustrija i elektronika.

Srećni praznici

Srećni praznici

Poštovane kolege, partneri, prijatelji,2022. je bila odlična, a od 2023. očekujemo da bude još bolja! Takođe, želimo da vam izrazimo zahvalnost na ukazanom poverenju i podelimo sa vama uspeh koji smo ostvarili tokom poslednjih dvanaest meseci. Zajedničkim snagama pokrenuli smo nove ideje i projekte, a u sledeću godinu ulazimo sa boljim planovima i većim ciljevima. Neofyton tim želi Vam 365 novih prilika i uspeha u poslovnom i privatnom životu.

Obradovali smo najmlađe Neofytonce

Obradovali smo najmlađe Neofytonce

Kao i prethodnih godina Deda Mraz je svratio u Neofyton i obradovao najmlađe članove naše male zajedince. Deca su uzivala u predstavi pod nazivom „Udarna vest“ u organizaciji pozorištanca Vragolani, a najviše su se obradovali novogodišnjim paketićima. U ime tima kolektiva Neofytona još jednom Vam želimo srećne praznike!

Neofyton partneri

Proud members