Izaberite stranicu

Vesti

 

Partneri 

Događaji 

Društveno odgovorno poslovanje

Sajmovi 

Ostale vesti 

Najnovije vesti

Chinaplas 2024

Chinaplas 2024

Chinaplas se vraća u Šangaj posle 6 godina! Mi u NEOFYTON-u & ENGEL-u se radujemo što ćemo sa Vama lično razgovarati o aktuelnim temama iz domena brizganja plastike. Tokom decenija, usavršili smo razumevanje procesa brizganja. Sada koristimo ovo znanje da zajedno sa Vama pronađemo najjednostavnija rešenja za Vaše potrebe. Zato je naš moto: get connected – successful together.

Srećan Uskrs!

Srećan Uskrs!

Srećan Uskrs svim našim poslovnim partnerima, kupcima i saradnicima koji danas slave! Neka vam ovaj poseban dan donese novu nadu, prosperitet i uspeh.

NOVI čiler AXpro

NOVI čiler AXpro

NOVI AXpro je čiler sa vodenim hlađenjem koji može integrirati višestruke tehnologije za uštedu energije u jednom rešenju kako bi se optimizovala potrošnja tokom zimskih i letnjih sezona.

AXpro nije samo još jedan čiler; to je snaga inovacija, pažljivo dizajniran za optimizaciju potrošnje energije tokom cele godine.

ENGEL Dan pakovanja 08.02.24.

ENGEL Dan pakovanja 08.02.24.

ENGEL Dan pakovanja je događaj koji je posvećen proizvodnji tankozidne ambalaže. Fokus je na energetskoj efikasnosti i poboljšanju performansi. Kombinacija predavanja, izveštaja sa terena i interaktivnih radionica u našem Centru za pakovanje, gde ćemo vam predstaviti portfolio rešenja za ovu industriju. Obilasci fabrike sa vodičem zaokružiće ceo program.

Engel i Neofyton na sajmu Plast Eurasia 2023

Engel i Neofyton na sajmu Plast Eurasia 2023

Engel, globalni lider u proizvodnji mašina za brizganje plastike, i ove godine izlaže na sajmu Plast Eurasia 2023, najvećem sajmu plastike u Turskoj i Istočnoj Evropi. Engel predstavlja e-mac 280T mašinu za brizganje plastike, koja pruža unapređenu energetsku efikasnost, izuzetnu preciznost i ponovljivost, povećanu produktivnost i veliku fleksibilnost.

Neofyton sa ponosom najavljuje učešće na sajmu FAKUMA 2023

Neofyton sa ponosom najavljuje učešće na sajmu FAKUMA 2023

Sa velikim zadovoljstvom želimo da vas obavestimo da će Neofyton i ove godine biti prisutan na prestižnom međunarodnom sajmu FAKUMA 2023. Sajam će se održati od 17. do 21. oktobra 2023. godine u Friedrichshafen, i predstavljaće izvanrednu priliku da se susretnete sa našim timom i istražite najnovije inovacije naših partnera.

Nagrade PKS najuspešnijim privrednim društvima

Nagrade PKS najuspešnijim privrednim društvima

Neofyton kompanija s ponosom je proglašena dobitnikom jubilarne nagrade Privredne komore Srbije za 30 godina uspešnog poslovanja.

Ova prestižna nagrada ističe izuzetan doprinos i posvećenost Neofytona u oblasti privrede tokom proteklih tri decenija. Kompanija je postigla zapažene rezultate, uspostavila snažne poslovne veze i ostvarila kontinuirani rast, čineći je liderom u svom sektoru.

Neofyton je pravi primer poslovne izvrsnosti i inspiracija drugim preduzećima u ostvarivanju dugotrajnog uspeha.

Neofyton partneri

ifw

Ponosni članovi