Izaberite stranicu

Vesti

 

Partneri 

Događaji 

Društveno odgovorno poslovanje

Sajmovi 

Ostale vesti 

Najnovije vesti

Srećni praznici

Želimo Vam sve najlepše u predstojećoj 2022. godini i hvala Vam na još jednoj uspešnoj poslovnoj godini!

Prvi diplomski rad odbranjen na Engel mašini za brizganje u Laboratoriji za polimere

Prvi diplomski rad odbranjen na Engel mašini za brizganje u Laboratoriji za polimere

U radu pod nazivom “Uticaj parametara procesa injekcionog presovanja na mehaničke osobine polipropilena” eksperimentalno je ispitivan uticaj osnovnih parametara procesa injekcionog presovanja na mehanička svojstva homo polipropilena. Epruvete su izrađene injekcionim presovanjem u Laboratoriji za polimere na mašini Engel Victory 200/50 Fast track.

29. rođendan kompanije Neofyton

29. rođendan kompanije Neofyton

Pre tačno 29 godina osnovana je kompanija Neofyton. Davne 1992. godine, 16. novembra na tržišu je registrovana kompanija koja je od osnivanja do danas kao primarnu delatnost izabrala trgovinu mašinama i opremom za industriju plastike.

11. NOVEMBAR – NERADNI DAN

11. NOVEMBAR – NERADNI DAN

Kompanija Neofyton neće raditi u četvrtak, 11. novembra 2021g., na Dan obeležavanja primirja u Prvom svetskom ratu.

U petak, 12. novembra 2021g. kancelarija će raditi od 8h.

Najveća mašina za brizganje plastike na svetu stiže u Inđiju – ENGEL Duo 5500 tona

Najveća mašina za brizganje plastike na svetu stiže u Inđiju – ENGEL Duo 5500 tona

U kompaniji MNG Plastik Gogić kažu da uspeh ne dolazi slučajno, a da težnja ka razvoju kompanije iziskuje stalne inovacije. Zbog toga je kompanija MNG Plastik Gogić od 2014. godine uložila oko 15 miliona evra u nove pogone, a ove godine izabrala je kompaniju Neofyton kao pouzdanog poslovnog partnera i ENGEL DUO 130060/5500 kao najbolje rešenje za proizvodnju kontejnera. Uz Engel Duo mašinu, sastavni deo proizvodnog sistema činiće i šestoosni robot i „post cooling“ stanica sa 14 pozicija. Sistem, bez manipulativnog prostora, zauzima površinu od 350 m2.

27. Međunarodni sajam FAKUMA

27. Međunarodni sajam FAKUMA

Na jednom od najvećih svetskih sajmova prerade plastike “Fakuma”, koji se održava od 12. do 16. oktobra 2021g. u nemačkom gradu Friedrichshafenu, među 1.500 najavljenih učesnika, svoju ponudu predstaviće partneri kompanije “Neofyton” – „Engel“, „Piovan“, „MB Conveyors“ „Tria“.

Leto za decu

Leto za decu

„Leto za decu“ je humanitarni projekat Neofytona koji ima za cilj da usreći i pomogne našim najmlađim sugrađanima. Ovo leto smo posvetili: festivalu Zmajeve dečije igre,  polaznicima ŠOSO Milan Petrović i korisnicima udruženja Hrabriša.

Kompanija Neofyton već dugi niz godina podržava manifestacije, ustanove i organizacije koje se bave edukacijom i intelektualnim i fizičkim razvojem dece.

Virtuelna izložba od sada u multimedijalnoj biblioteci

Virtuelna izložba od sada u multimedijalnoj biblioteci

ENGELOV e-simpozijum uživo, koji se održavao krajem juna 2021, doživeo је ogroman uspeh, privukavši nekoliko hiljada učesnika. Pored onlajn konferencije, poslovnih razgovora i virtuelnih obilazaka fabrike, učesnicu su iskoristili priliku da lično razmene ideje na individualnim sastancima kao i da istraže virtuelni izložbeni prostor.

Neofyton partneri

Ponosni članovi

Pišite nam

1 + 7 =