Izaberite stranicu

Vesti

 

Partneri 

Događaji 

Društveno odgovorno poslovanje

Sajmovi 

Ostale vesti 

Najnovije vesti

Digitalizujte jednostavno: Putevi do optimizovane proizvodnje plastičnih proizvoda

Digitalizujte jednostavno: Putevi do optimizovane proizvodnje plastičnih proizvoda

Korišćenjem savremenih tehnologija kompanije mogu da optimizuju svoje proizvodne procese i učine ih efikasnijim. Sistemi pomoći, upravljanja i prikupljanja podataka sa mašina omogućavaju precizno praćenje i kontrolu proizvodnih procesa. Sve ovo umanjuje efekat nedostatka kvalifikovane radne snage.

Na kraju krajeva, nije reč samo o optimizaciji proizvodnje. Takođe se radi o povećanju konkurentnosti i dugoročnom uspehu.

ENGEL Digitalni Dani

ENGEL Digitalni Dani

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na ENGEL Digitalne dane.

Digitalni dan 19. jun posvećen je digitalizaciji u industriji brizganja plastike. Nudimo vam priliku da iskusite budućnost brizganja iz prve ruke i da razgovarate o aktuelnim trendovima i razvoju sa korisnicima i stručnjacima iz različitih industrija.

Fokus je na inovacijama, povećanju efikasnosti i poboljšanju kvaliteta.

Iskusni korisnici i stručnjaci će pokazati praktične primere i UŽIVO demonstrirati kako inteligentni softverski proizvodi već sad maksimiziraju produktivnost i unapređuju monotoring proizvodnje.

Najuspešniji sajam tehnike do sad!

Najuspešniji sajam tehnike do sad!

Uspešnost Neofytona na ovogodišnjem Sajmu tehnike u Beogradu nije prošla nezapaženo.

Stručna javnost je pozitivno ocenila napore Neofytona u unapređenju tehnoloških procesa i održivosti. Posebno su pohvaljeni inovativni pristupi u automatizaciji i mogućnosti reciklaže na mašinama za brizganje, koji su prepoznati kao ključni koraci ka budućnosti industrije plastike i gume.

Prikazani sistemi proizvodnje ne samo da su privukli pažnju, već su postavili nove standarde u industriji. Očekuje se da će ove inovacije imati dugoročne pozitivne efekte na industriju, omogućavajući efikasniju, održiviju i ekonomičniju proizvodnju.

Srećni praznici!

Srećni praznici!

Poštovani saradnici,

obaveštavamo Vas da naša kancelarija neće raditi za vreme Praznika rada i Uskršnjih praznika, od ponedeljka 29. aprila do 7. maja.

Srećan Uskrs svim našim poslovnim partnerima, kupcima i saradnicima koji slave!

Neka vam ovaj poseban dan donese novu nadu, prosperitet i uspeh.

Želimo Vama i Vašim najmilijima praznik ispunjen blagoslovima, radošću i lepim trenucima.

Hvala vam na partnerstvu i poverenju. 🐣🌷

 

Prvi radni dan je sredu, 07.05.2023g.

U hitnim slučajevima potražite kontakt nadležnog sektora: KONTAKTI

 

Želimo Vam lepe praznike.

Chinaplas 2024

Chinaplas 2024

Chinaplas se vraća u Šangaj posle 6 godina! Mi u NEOFYTON-u & ENGEL-u se radujemo što ćemo sa Vama lično razgovarati o aktuelnim temama iz domena brizganja plastike. Tokom decenija, usavršili smo razumevanje procesa brizganja. Sada koristimo ovo znanje da zajedno sa Vama pronađemo najjednostavnija rešenja za Vaše potrebe. Zato je naš moto: get connected – successful together.

Srećan Uskrs!

Srećan Uskrs!

Srećan Uskrs svim našim poslovnim partnerima, kupcima i saradnicima koji danas slave! Neka vam ovaj poseban dan donese novu nadu, prosperitet i uspeh.

NOVI čiler AXpro

NOVI čiler AXpro

NOVI AXpro je čiler sa vodenim hlađenjem koji može integrirati višestruke tehnologije za uštedu energije u jednom rešenju kako bi se optimizovala potrošnja tokom zimskih i letnjih sezona.

AXpro nije samo još jedan čiler; to je snaga inovacija, pažljivo dizajniran za optimizaciju potrošnje energije tokom cele godine.

ENGEL Dan pakovanja 08.02.24.

ENGEL Dan pakovanja 08.02.24.

ENGEL Dan pakovanja je događaj koji je posvećen proizvodnji tankozidne ambalaže. Fokus je na energetskoj efikasnosti i poboljšanju performansi. Kombinacija predavanja, izveštaja sa terena i interaktivnih radionica u našem Centru za pakovanje, gde ćemo vam predstaviti portfolio rešenja za ovu industriju. Obilasci fabrike sa vodičem zaokružiće ceo program.

Neofyton partneri

ifw
Oerlikon

Proud members