Izaberite stranicu

OerlikonHRSflow tople dizne

Projektovanje

Optimizacija

Finansijska rešenja

Servisi

Praktična obuka

Eksperti za napredne sisteme toplih dizni

Oerlikon HRSflow, je deo švajcarske grupe Oerlikon, specijalizovan za razvoj i proizvodnju naprednih sistema toplih dizni koji ima široku primenu u industriji brizganja plastike.

Primena toplih dizni obuhvata oblasti automobilske industrije, logistike i zaštite životne sredine, proizvodnje kućnih aparata, napitaka i proizvoda za domaćinstvo, proizvoda za lepotu i ličnu negu, pakovanje, medicinske i zdravstvene proizvode, industrije tehnike i elektronike.

Naš visoko kvalifikovani tehnički tim pruža podršku klijentima u svim fazama, od početnog dizajna i simulacije pa sve do izgradnje sistema toplih dizni uključujući i podršku tokom ispitivanja.

U ponudi imamo najnovija rešenja koja pokrivaju celokupni proizvodni asortiman: od unapred povezanih sistema toplih dizni, složenih kalupa i toplih strana kalupa do naprednijih tehnologija za potrebe procesuiranja inženjerskih materijala, primene promene boja i proizvodnju komponenti sa visokim etetskim zahtevima. Među najnovijim inovacijama je naša FLEXflow tehnologija: servo-pokretani sistem ventila za kontrolu i nadgledanje protoka od 360°.

O kompaniji Oerlikon HRSflow (PDF )

Oerlikon HRSflow ima preko 1.000 zaposlenih i poseduje proizvodne pogone u Evropi (Italija), Aziji (Hangzhou) i SAD (Byron Center, MI). Svi pogoni poseduju identičnu opremu i jedinstveni dizajn, a proizvodnja i politika kvaliteta garantuju ujednačen kvaltiet na globalnom nivou.

Više od 50 prodajno-servisnih centara širom sveta pruža 24/7 tehničku podršku.

Neofyton partneri

ifw
Oerlikon

Proud members