Izaberite stranicu

Reciklaža proizvoda proizvedenih film tehnologijom

Projektovanje

Optimizacija

Finansijska rešenja

Servisi

Praktična obuka

Modeli mlinova za reciklažu proizvoda proizvedenih film tehnologijom

XT serija

Granulatori namenjeni obnavljanju otpadaka krutog ili fleksibilnog duvanja u proizvodnji malih ulivaka ili krupnih kalupa, takođe pogodni za drugu fazu mlevenja prethodno zdrobljenih komada. Granulatori ove serije, zahvaljujući specijalnom dizajnu komore za sečenje, takođe se mnogo koriste za bezbedno mlevenje folija i odsečenih komada u samom procesu. Rotacioni diskovi koji su deo rotora sprečavaju umoravanje filma; pregrade visoke efikasnosti omogućavaju brzu evakuaciju samlevenog materijala. Oni su deo kompletnih sistema, od aspiracije do recikliranja regranulata, a projektovala ih je TRIA.

FOLIJE

 • in-line recikliranje ivičnih odsečaka CPP i LLDPE do 1000 m/min i 600 kg/h
 • visoka gustina flekica, do 150 g/dm³, olakšava ponovno punjenje u proizvodnu mašinu
 • kompletan sistem za preuzimanje ivičnih odsečaka do otvora ekstrudera ili skladišnog kontejnera
 • in-line recikaža ivičnih odsečaka BOPP PET PA do 450 m/min

Aplikacije:

 • ambalaža za prehrambene proizvode
 • industrijska ambalaža
 • vrećice za kupovinu
 • industrijske folije

Saznajte više (PDF 1.94 MB)

GR serija

Granulatori koje karakteriše visok kapacitet mlevenja ploča, profila, velikih komada otpada od creva, lomova u BOPP i BOPET linijama. Specifičnosti ove serije su: široki ispusti u pregradama, vučne jedinice sa pojačanim hvatanjem koje garantuje povlačenje folije, sigurnosni uređaji koji sprečavaju opasne uslove za rukovaoca. Moguće postavljanje u udubljenje radi lakšeg punjenja.

FOLIJE

 • in-line recikliranje ivičnih odsečaka CPP i LLDPE do 1000 m/min i 600 kg/h
 • visoka gustina flekica, do 150 g/dm³, olakšava ponovno punjenje u proizvodnu mašinu
 • kompletan sistem za preuzimanje ivičnih odsečaka do otvora ekstrudera ili skladišnog kontejnera
 • in-line recikaža ivičnih odsečaka BOPP PET PA do 450 m/min

Aplikacije:

 • ambalaža za prehrambene proizvode
 • industrijska ambalaža
 • vrećice za kupovinu
 • industrijske folije

Saznajte više (PDF 1.94 MB)

Kategorije

Injection Molding

Reciklaža proizvoda proizvedenih brizganjem plastike

Blow Molding

Reciklaža proizvoda proizvedenih procesom duvanja

Extrusion

Reciklaža proizvoda proizvedenih ekstruzijom

Film

Reciklaža proizvoda proizvedenih film tehnologijom

Thermoforming

Reciklaža proizvoda proizvedenih termoformiranjem

SHREDDERS

Šrederi
Drobilice

Mlinovi za mlevenje plastike

Italijanska kompanija TRIA u svojoj ponudi obuhvata mlinove za mlevenje plastike različitih namena – folija, plastičnih delova velikih dimenzija, pločastih elemenata, monofilamenata; mlinove za mlevenje duvane, brizgane, termoformirane, ekstrudirane plastike kao i pogača. Cilj kompanije je da razvije mlinove vrhunskog dizajna, sisteme koji su visokoefikasni i potpuno automatizovani. Svi mlinovi su proizvedeni od ojačanih materijala, proizvode minimum buke i jednostavni su za održavanje. TRIA godišnje proizvede preko 1000 jedinica mlinova i dostiže izvoz od 80% proizvodnje. O kompaniji TRIA (PDF 4.27 MB) O kompaniji TRIA (eng) (PDF 7.02 MB)

Oblasti primene

AUTOINDUSTRIJA

Bez obzira da li želite da se takmičite na globalnom nivou, smanjite težinu komponenata ili se pridržavate strogih ekoloških propisa, pomoću naših rešenja i mašina, postići ćete najbolje rezultate u svim oblastima automobilske industrije – od faze razvoja do pouzdane i precizne masovne proizvodnje (elektronike, rasvete, enterijera, karoserije, klimatizacije, kompozita, poklopaca za motor, sigurnosnih i upravljačkih delova itd.)

pogledajte video (ENGEL duo 11050H/4550M/1500 Combi M)
pogledajte video (Engel Duo Organomelt)
pogledajte video (Engel V duo 700)

pogledajte video (ENGEL duo 800 automotive)

 

PAKOVANJE

 

Vaša komparativna prednost u industriji ambalaže: ENGEL packaging nudi vam savršeno projektovane mašine za brizganje i ključ-u-ruke rešenja za efikasnu, profitabilnu i čistu proizvodnju artikala za pakovanje bilo kog oblika, veličine ili boje.

pogledajte video (victory 180 – proizvodnja čepova)

TELETRONIKA

Više brzine: U proizvodnji elektronskih i telekomunikacionih uređaja, stalni zadatak je da se u svakom trenutku brzo reaguje na kratke proizvodne cikluse i svakodnevne tehničke izazove. ENGEL teletronics je vaš stručni partner kad su u pitanju najnovije mašine koje vam omogućavaju da držite korak sa ovom dinamičnom oblašću industrije. A mi ćemo vam pomoći da budete u vrhu globalnog tržišta dizajnom, funkcionalnošću, minijaturizacijom i spremnošću za isporuku.

 

MEDICINA

Kada je reč o zdravlju i kvalitetu života: Svojim mašinama za brizganje plastike, ENGEL medical će uvek zadovoljavati specifične uslove osetljive industrije medicinskih proizvoda. Mi nudimo savršenu bezbednost, apsolutnu kompatibilnost sa proizvodnjom u čistoj sobi i preciznost, kao i potpunu dokumentovanost i sledljivost u procesu proizvodnje.

pogledajte video (e victory 80 baze igala za 1 ml špriceve)

 

TEHNIČKA PLASTIKA

Impresivan dizajn, moderna inženjerska rešenja sa lakim materijalom, ekonomična efikasnost: ENGEL technical moulding omogućava vam da brzo pripremite za globalno tržište svoje inovativne proizvode za svakodnevnu upotrebu. Na kraju krajeva, kao iskusan davalac kompletnih usluga, imamo know-how za konfiguraciju fleksibilnih, potpuno automatizovanih mašina za brizganje plastike upravo za vašu specifičnu oblast proizvodnje.

 

Kompanija Neofyton – TRIA partner i zastupnik

Kompanija Neofyton je TRIA partner i zastupnik za tržišta Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Nigerije i Kameruna.

Tria je specijalizovana za proizvodnju mlinova za mlevenje plastike sa rotacionim noževima od 1954. Mlevenje komada plastike može biti organizovano kao in line (u toku proizvodnje se odstranjuje i melje škart) ili centralizovano (celokupan škart se sakuplja na jednom mestu i odatle usisivačima transportuje do mlinova).

Neofyton youtube kanal

Neofyton isporučuje usluge po sistemu „ključ u ruke“

Od projektovanja sistema do puštanja mašina u rad i obuke

Neofyton partneri

Proud members