Izaberite stranicu

Transportne linije

 

 

Projektovanje

Optimizacija

Finansijska rešenja

Servisi

Praktična obuka

Transportne linije

Transportne linije

Transportne linije

  • Ovo rešenje omogućava prijem dolaznog proizvoda i njegovo distribuiranje na određen broj radnih stanica za pakovanje
  • Linija za transport je u skladu sa F.D.A. propisima
  • Liniju upotpunjuju sistem za vraćanje proizvoda koji nije upakovan i njegovo vraćanje u promet
  • Zanimljivo je primetiti funkcionalnost i kvalitet sklopa koji sadrži brojne MB transportne trake

Saznajte više (PDF 25.2 MB)

Transportne linije sa uglom od 90°

Transportne linije sa uglom od 90°


Na fotografiji je prikazana linija za sakupljanje i prenošenje dve plastične komponente koje potiču od dva alata i potrebno ih je sastaviti.

Stoga je potreba da se napravi put/plan za dve različite komponente koje će biti prenete na montažno mesto, čiji položaj mora biti strateški ne samo za montažu već i za izgled kompanije.

Saznajte više (PDF 25.2 MB)

Linija za sakupljanje i prenošenje

Linija za sakupljanje i prenošenje

Fotografija pored prikazuje još jedno rešenje za prenošenje plastičnih komponenti od proizvodne jedinice do mesta preuzimanja i montaže.

Ovo rešenje je pogodno za prenos proizvoda do određene visine kako ne bi ometalo opremu na podu. Na polikarbonatnim poklopcima nalaze se četiri otvora za čišćenje i održavanje vodovoda.

Saznajte više (PDF 25.2 MB)

Izdignuta transportna linija sa uglom od 90°

Izdignuta transportna linija sa uglom od 90°

Na fotografiji je prikazana transportna linija za sakupljanje plastičnih delova dopremljenih robotom, koji se mora preneti do mesta montaže ili sortiranja, izbegavajući prepreke koje se ne uklanjaju sa poda. Zbog toga je neophodno stvaranje uzdignutog puta/putanje za podizanje i spuštanje proizvoda, uključujući ortogonalnu promenu u liniji transportera.

Saznajte više (PDF 25.2 MB)

PA formira transportnu liniju

PA formira transportnu liniju (*na slici prikazana kao crna traka)

Fotografija prikazuje rešenje za prenošenje dolazne proizvodnje iz više operativnih jedinica. Dimenzije transportnih traka i rešenja koja treba usvojiti u ortogonalnom prolazu razlikuju se u zavisnosti od vrste proizvoda koji se transportuje i trajanja ciklusa oblikovanja.

Transportovanje se može obaviti na dva načina:

  • Kada proizvod može doći u kontakt sa drugim proizvodima
  • Kada proizvod ne sme doći u kontakt sa drugim proizvodima

Saznajte više (PDF 25.2 MB)

PA formira transportnu liniju

PA formira transportnu liniju

Fotografija prikazuje posebno rešenje gde je tokom transporta potrebno savladati prepreku veću od 4m. Transportne trake koje čine ovu liniju su PA modeli, kao onaj postavljen u sredini fotografije. Polikarbonatni štitnici tunela štite proizvod tokom faze transporta.

Saznajte više (PDF 25.2 MB)

Linija za transport i vraćanje neiskorišćenog proizvoda

Linija za transport i vraćanje neiskorišćenog proizvoda

Rešenje koje se koristi za hranjenje motažne linije i istovremeno vraćanje neiskorišćenog proizvoda kako bi se vratio ponovo u red. Linija se sastoji od elevatora koji istovara proizvod na sto i bočnog žleba koji prihvata višak proizvoda, usmerava ga na PA transporter, koji ga vraća nazad u koš elevatora.

Saznajte više (PDF 25.2 MB)

Linija za transport sa sistemom poravnanja

Linija za transport sa sistemom poravnanja

Rešenje koje se koristi za transport proizvoda i njegovo poravnavanje u isto vreme. Sistem podesivih preusmerivača, zajedno sa nizom transportnih traka sa povećanjem brzine i ortogonalnim prolazom, omogućavaju postizanje savršenog poravnanja proizvoda neophodnog za naknadno postavljenu ambalažnu jedinicu.
Transportne trake koje čine ovu liniju su u skladu sa F.D.A. propisima.

Saznajte više (PDF 25.2 MB)

Kategorije

Conveyors

Transportne trake

Separators

Separatori

Elevators

Elevatori

T50 Compact

T50 Kompakt

Conveyors line

Transportne linije

Cooling

Transportne trake sa hlađenjem

Storage

Skladištenje

Food and Pharma

Rešenja za industriju hrane i farmaciju

Metal detector

Detektori metala

Plastic and metal belt

Plastične i metalne transportne trake

PET solutions

Rešenja za PET

Top control

Kontrolni uređaji

Od 1985.

MB Conveyors ima više od 30 godina tradicije i iskustva u mehanici i proizvodnji transportnih traka. Sistemska funkcionalnost i profitabilnost, usluga i briga o klijentima, istraživanje i razvoj uz podršku stručnjaka su glavne osobine kompanije.

Kvalitet proizvoda je osiguran vršenjem rigoroznih testova na svakom koraku proizvodne linije, pri čemu se koriste najnoviji proizvodni sistemi i najkvalitetniji materijali.

O kompaniji i proizvodima (PDF 25.2 MB)

Oblasti primene

AUTOINDUSTRIJA

Bez obzira da li želite da se takmičite na globalnom nivou, smanjite težinu komponenata ili se pridržavate strogih ekoloških propisa, pomoću naših rešenja i mašina, postići ćete najbolje rezultate u svim oblastima automobilske industrije – od faze razvoja do pouzdane i precizne masovne proizvodnje (elektronike, rasvete, enterijera, karoserije, klimatizacije, kompozita, poklopaca za motor, sigurnosnih i upravljačkih delova itd.)

pogledajte video (ENGEL duo 11050H/4550M/1500 Combi M)
pogledajte video (Engel Duo Organomelt)
pogledajte video (Engel V duo 700)

pogledajte video (ENGEL duo 800 automotive)

 

PAKOVANJE

 

Vaša komparativna prednost u industriji ambalaže: ENGEL packaging nudi vam savršeno projektovane mašine za brizganje i ključ-u-ruke rešenja za efikasnu, profitabilnu i čistu proizvodnju artikala za pakovanje bilo kog oblika, veličine ili boje.

pogledajte video (victory 180 – proizvodnja čepova)

TELETRONIKA

Više brzine: U proizvodnji elektronskih i telekomunikacionih uređaja, stalni zadatak je da se u svakom trenutku brzo reaguje na kratke proizvodne cikluse i svakodnevne tehničke izazove. ENGEL teletronics je vaš stručni partner kad su u pitanju najnovije mašine koje vam omogućavaju da držite korak sa ovom dinamičnom oblašću industrije. A mi ćemo vam pomoći da budete u vrhu globalnog tržišta dizajnom, funkcionalnošću, minijaturizacijom i spremnošću za isporuku.

 

MEDICINA

Kada je reč o zdravlju i kvalitetu života: Svojim mašinama za brizganje plastike, ENGEL medical će uvek zadovoljavati specifične uslove osetljive industrije medicinskih proizvoda. Mi nudimo savršenu bezbednost, apsolutnu kompatibilnost sa proizvodnjom u čistoj sobi i preciznost, kao i potpunu dokumentovanost i sledljivost u procesu proizvodnje.

pogledajte video (e victory 80 baze igala za 1 ml špriceve)

 

TEHNIČKA PLASTIKA

Impresivan dizajn, moderna inženjerska rešenja sa lakim materijalom, ekonomična efikasnost: ENGEL technical moulding omogućava vam da brzo pripremite za globalno tržište svoje inovativne proizvode za svakodnevnu upotrebu. Na kraju krajeva, kao iskusan davalac kompletnih usluga, imamo know-how za konfiguraciju fleksibilnih, potpuno automatizovanih mašina za brizganje plastike upravo za vašu specifičnu oblast proizvodnje.

 

Neofyton – partner MB Conveyors kompanije

Kompanija Neofyton je MB Conveyors partner za tržišta Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Nigerije i Kameruna.

FSRV PLUS samostalni spiralni valjak separator – separator nove generacije, osmišljen da poboljša performanse tradicionalnog spiralnog valjka i postigne izuzetno precizno i efikasno odvajanje proizvoda od ulivka.

Neofyton youtube kanal

Neofyton isporučuje usluge po sistemu “ključ u ruke”

Od projektovanja sistema do puštanja mašina u rad i obuke

Neofyton partneri

ifw
Oerlikon

Proud members