Izaberite stranicu

Wintec – član Engel grupe

Projektovanje

Optimizacija

Finansijska rešenja

Servisi

Engel trening

Wintec – član Engel grupe

Projekti i proizvodnja po evropskim standardima omogućavaju WINTEC-u da ponudi mašine za brizganje plastike za aplikacije sa jednom dozom. Ova proizvodna linija nudi benefite čitave decenije stručnog rada na brizganju plastike: najpouzdanije i najefikasnije mašine sa produženim radnim vekom. Kao brend u 100% vlasništvu ENGEL-a, WINTEC je opredeljen za visoke standarde kvaliteta cele grupe. Vodeću post-prodajnu servisnu podršku garantuje lokalna servisna mreža i sopstveni lager rezervnih delova.

Sa sedištem u Čangžou (Changzhou – Kina), WINTEC je vaš pouzdan partner u postizanju visokih standarda kvaliteta i usluga.

Prezentacija ENGEL kompanije (PDF 2.14 MB)
Lokacije ENGEL fabrika u svetu (PDF 1.18 MB)
10 razloga da izaberete ENGEL (PDF 1.25 MB)

 • februar 2012. – vlasnici ENGEL-a odlučili da investiraju u novu fabriku WINTEC
 • novembar 2012. – odluka o izgradnji WINTEC fabrike u Čangžou
 • mart 2013. – prva t-win mašina u proizvodnji
 • februar 2015. – serija t-win mašina dobija certifikat prve klase za energetsku efikasnost koju dodeljuje NCPM
 • decembar 2015. – WINTEC dobija ISO:9001 certifikat od TÜV NORD CERT
 • april 2016. – proslava povodom proizvodnje 100. po redu t-win mašine
 • maj 2018. – WINTEC počinje prodaju u Americi

ENGEL proizvodi

Mold Technology

Tehnologija kalupa

Injection Molding Machines

Mašine za brizganje plastike

Automation

Roboti

Automation

Sistemi transportnih traka

Conveying technology –  Conveyor systems

Automation

Sigurnosni sistemi

Facility safety technology – Safety systems

Automation

Famox sistem

Mold change systems – Famox system

Mašina za brizganje plastike t-win

 • servo hidraulična mašina sa dve ploče
 • laka za rukovanje
 • visoka produktivnost
 • energetska efikasnost
 • brza dostupnost mašine
 • izuzetna ekonomičnost
 • vrhunski odnos cene i kvaliteta

Neofyton youtube kanal

Oblasti primene

AUTOINDUSTRIJA

Bez obzira da li želite da se takmičite na globalnom nivou, smanjite težinu komponenata ili se pridržavate strogih ekoloških propisa, pomoću naših rešenja i mašina, postići ćete najbolje rezultate u svim oblastima automobilske industrije – od faze razvoja do pouzdane i precizne masovne proizvodnje (elektronike, rasvete, enterijera, karoserije, klimatizacije, kompozita, poklopaca za motor, sigurnosnih i upravljačkih delova itd.)

pogledajte video (ENGEL duo 11050H/4550M/1500 Combi M)
pogledajte video (Engel Duo Organomelt)
pogledajte video (Engel V duo 700)

pogledajte video (ENGEL duo 800 automotive)

 

PAKOVANJE

 

Vaša komparativna prednost u industriji ambalaže: ENGEL packaging nudi vam savršeno projektovane mašine za brizganje i ključ-u-ruke rešenja za efikasnu, profitabilnu i čistu proizvodnju artikala za pakovanje bilo kog oblika, veličine ili boje.

pogledajte video (victory 180 – proizvodnja čepova)

TELETRONIKA

Više brzine: U proizvodnji elektronskih i telekomunikacionih uređaja, stalni zadatak je da se u svakom trenutku brzo reaguje na kratke proizvodne cikluse i svakodnevne tehničke izazove. ENGEL teletronics je vaš stručni partner kad su u pitanju najnovije mašine koje vam omogućavaju da držite korak sa ovom dinamičnom oblašću industrije. A mi ćemo vam pomoći da budete u vrhu globalnog tržišta dizajnom, funkcionalnošću, minijaturizacijom i spremnošću za isporuku.

 

MEDICINA

Kada je reč o zdravlju i kvalitetu života: Svojim mašinama za brizganje plastike, ENGEL medical će uvek zadovoljavati specifične uslove osetljive industrije medicinskih proizvoda. Mi nudimo savršenu bezbednost, apsolutnu kompatibilnost sa proizvodnjom u čistoj sobi i preciznost, kao i potpunu dokumentovanost i sledljivost u procesu proizvodnje.

pogledajte video (e victory 80 baze igala za 1 ml špriceve)

 

TEHNIČKA PLASTIKA

Impresivan dizajn, moderna inženjerska rešenja sa lakim materijalom, ekonomična efikasnost: ENGEL technical moulding omogućava vam da brzo pripremite za globalno tržište svoje inovativne proizvode za svakodnevnu upotrebu. Na kraju krajeva, kao iskusan davalac kompletnih usluga, imamo know-how za konfiguraciju fleksibilnih, potpuno automatizovanih mašina za brizganje plastike upravo za vašu specifičnu oblast proizvodnje.

 

Pozovite za više informacija

t-win | projektovana efikasnost

Servo-hidraulična t-win mašina sa dve ploče je ekonomična mašina za vašu aplikaciju sa jednom dozom. Sa primenjenim decenijama iskustva u brizganju plastike, ceo projekat ove mašine usmeren je na brzu i energetski efikasnu proizvodnju: od bele tehnike do auto-delova i tehničkih proizvoda.

Visok autput, ujednačen kvalitet proizvoda i maksimalna radna gotovost mašine ključ su za veliku produktivnost. Sa t-win serijom, okrenuti smo budućnosti i nudimo alternativu za smanjenje ukupnog troška vlasništva. Kombinacija velike produktivnosti, energetske efikasnosti, lakog rukovanja i održavanja obezbeđuju povrat vašeg ulaganja. Produžen radni vek – garantovan proverenim dizajnom, vrhunskim komponentama i najvišim standardima kvaliteta u proizvodnji – čine vaše ulaganje profitabilnim na dugi niz godina u budućnosti.

Saznajte više (PDF 3.52 MB)

pogledajte video (mašina za brizganje plastike t-win)

 • veća produktivnost – brzo kretanje, kratko vreme narastanja sile zatvaranja i sinhronizovani pokret uređaja za zatvaranje smanjuju ukupno trajanje ciklusa i povećavaju produktivnost
 • veća energetska efikasnost – servo pogonski sistem servowin garantuje visok koeficijent ubrzanja i malu potrošnju energije
 • povećana radna spremnost – pouzdan i proveren dizajn kao i karakteristike ove mašine omogućavaju brz pristup radi održavanja i povećavaju radnu spremnost i autput
 • profitabilan rad – t-win stvara vrednost kroz decenije, a postaje profitabilna za kratko vreme. Vrhunski koncept ove mašine kombinuje sve elemente ekonomične proizvodnje
 • manja stopa – koncept mašine sa dve ploče omogućava kompaktan dizajn koji zahteva manje prostora
 • duži radni vek – vrhunske komponente i koncepti dizajna koji smanjuju habanje mašine – i vašeg kalupa – garantuju produžen radni vek od 15 do 20 godina i više

T-WIN UPRAVLJAČKA JEDINICA

Sa C3 – upravljačkom jedinicom t-win mašine – dobro ste pripremljeni za buduće izazove. Ova jedinica ima bolje performanse od proseka na tržištu, interfejs prilagođen korisniku i ergonomske upravljačke elemente. Pomoću nje ćete uvek vladati procesima koji su sve složeniji i složeniji.

Neofyton isporučuje usluge po sistemu „ključ u ruke“

Od projektovanja sistema do puštanja mašina u rad i obuke

Neofyton partneri

ifw
Oerlikon

Proud members