Izaberite stranicu
66. MEĐUNARODNI SAJAM TEHNIKE I TEHNIČKIH DOSTIGNUĆA (UFI)

POZIVNICA

Poštovani,

Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite na 66. Međunarodnom sajamu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu koji se održava od 21. do 24. maja 2024. godine!

Što vas čeka na našem štandu?

Na Sajmu tehnike imaćete priliku da se upoznate sa najnovijim proizvodima i tehnologijama kompanija Engel, Wintec, Piovan, Eurochiller, kao i da razgovarate sa našim stručnjacima o tome kako vam Neofyton može unaprediti poslovanje.

Očekujemo Vas sa bogatim programom prezentacija i demonstracijom mašina i opreme u radu.

Sve informacije o mašinama i opremi koje će biti demonstrirane na sajmu možete pronaći u delu „Exponati“.

Takođe, registracijom na našem sajtu stičete mogućnost da dobijete besplatne ulaznice. Požurite sa registracijom jer je broj ulaznica ograničen!

Ako vam je potreban smeštaj ili dodatne informacije pišite nam na marketing@neofyton.com

Za više informacija o samom događaju posetite zvaničnu internet prezentaciju organizatora: https://sajamtehnike.rs/.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se upoznate sa vrhunskim tehničkim dostignućima i budućnošću industrije!

Vidimo se na sajmu!

Ove godine smo veći nego ikada!

mašine

m2

brendova

Bitne informacije

Događaj: 66. Međunarodnom sajmu tehnike 

Datum: 21.- 24. maj 2024.

Lokacija: Beogradski Sajam, Bulevar vojvode Mišića 14, Beograd, Srbija

Neofyton: Hala 3, štand #3019

Digitalna rešenja

authentig

Sa modularnim softverom za autentifikaciju, možete lako da umrežite svoje mašine za brizganje. Na osnovu akvizicije mašinskih podataka, dobijate rezultate vezane za artikle, porudžbine i KPI-eve. Na primer, mogu se smanjiti škartovi i zastoji mašina.

14.500
Mašina sa IQ asistentima
10.700

Mašina je umreženo sa Engelom

Prijavite se za besplatne ulaznice!

Registrujte se i zakazite sastanak sa našim ekspertima. Za vas smo pripremili besplatne ulaznice za sajam.

Broj ulaznica je ograničen!

Eksperti na štandu:

Thomas Scheuchenegger

Sales Director Business Unit Technical Moulding & Teletronics, Engel

Carlo Scalvini

Export Manager, Piovan

Vladimir Rymarcuk

Sales Manager Digital Solutions, Engel

Wiliam Bollini

Export area manager, Eurochiller

Predstavljamo vam naše partnere:

logo engel

Mašine za brizganje i sistemi za automatizaciju
ENGEL – je najveći svetski proizvođač mašina za brizganje plastike i gume, koji u svom proizvodnom programu poseduje električne, hidraulične i hibridne mašine za brizganje. Kompanija Engel ne isporučuje samo mašine, već know-how, kreirajući kompletna rešenja po specifikaciji klijenta. Engel mašine predstavljaju jedno rešenje za pet industrija: pakovanje, autoindustrija, medicina, tehnička plastika i teletronika. Konstantnim inovacijama Engel mašine postižu maksimalnu energetska efikasnost i uštede u granulatu.

Pročitajte više o ENGEL inovcijama: 

ENGEL e-mac 465/180
Visoka efikasnost i produktivnost sa širokom primenom.

Nova e-mac serija je naše rešenje za industriju pakovanja i medicinsku industriju. Njegovi visoko efikasni, potpuno električni pogoni u kombinaciji sa posebno malim otiskom obezbeđuju maksimalnu produktivnost uz niske troškove.

Primena: tankozidna posuda za pakovanje 150 g 
Kalup: ENGEL
Kaviteti: 4
Materijal: PP
Automatizacija: ENGEL viper

engel portfolio
wintec logo neofyton

Wintec – član Engel grupe

Mašine za brizganje
WINTEC – mašine za brizganje plastike visokog kvaliteta i odličnih performansi. Serija t-win su inovativne mašiname za brizganje plastike sa silom zatvaranja od 4500 kN do 24000 kN. WINTEC mašine se proizvode u Kini, a osnivač i 100% vlasnik je austrijske kompanije ENGEL. Neofyton postprodajna servisna podršku garantuje brz odziv na poziv kupca i sopstveni lager rezervnih delova

VIDEO – 

WINTEC KATALOG

eurochiller

Eurochiller:

Precizni sistemi hlađenja i temperiranja za industrijske procese

Eurochiller je proizvođač industrijskih sistema hlađenja koji se ističe inovativnim pristupom i fokusom na energetsku efikasnost.

Visokoefikasno hlađenje:

  • Eurochiller nudi širok spektar chillera za različite potrebe, sa posebnim akcentom na čilere sa adijabatskim hlađenjem.
  • Ova tehnologija omogućava značajno štedu energije uz održavanje stabilnosti procesa i visokog kvaliteta proizvoda.

Stalan razvoj i zelene tehnologije:

  • Eurochiller se neprestano razvija i implementira najnovije „zelene“ tehnologije kako bi smanjio uticaj na životnu sredinu.
  • Njihovi sistemi su poznati po izdržljivosti i pouzdanosti, što ih čini idealnim partnerom za zahtevne industrijske procese.

Posetite https://www.eurochiller.com/en/ sajtu za više informacija!

Eurochiller je vodeća kompanija u oblasti proizvodnje i distribucije rashladnih sistema za širok spektar industrija, uključujući prehrambenu, farmaceutsku, hemijsku, automobilsku i mnoge druge.

Neke prednosti Eurochiller sistema:

  • Visoka energetska efikasnost
  • Adijabatsko hlađenje za dodatnu štedu energije
  • Stabilnost procesa i visok kvalitet proizvoda
  • Inovativne i „zelene“ tehnologije
  • Pouzdani i izdržljivi sistemi

Eurochiller je idealan izbor za kompanije koje traže savremene i efikasne sisteme hlađenja i temeperiranje za svoje industrijske procese.

 

Eurochiller kombinovani sistem hlađenja za maksimalnu efikasnost: Adijabatski čiler + free-cooler

Predstavljamo vam inovativni kombinovani sistem kompanije Eurochiller – adijabatski čiler u kombinaciji sa free-coolerom. Ovaj sistem predstavlja napredno rešenje za industrijsko hlađenje, koje omogućava visoku energetsku efikasnost i optimalne uslove za vaše proizvodne procese.
Kada se tehnologija adijabatskog hlađenja, pri visokim ambijentalnim uslovima, susreće sa tehnologijom „free cooling“, pri niskim ambijentalnim uslovima dobijamo energetsku efikasnost bez premca.
Kombinacija adijabatskog čilera i free cooling sistema omogućava postizanje veoma velike uštede energije. U opciji sa sopstvenom automatskom drenažom, ušteda energije je kombinovana sa ekonomskom uštedom koja proizilazi iz činjenice da nije potreban glikol u rashladnom uređaju.
ADY-NAX rashladni uređaji poseduju adijabatski sistem na kondenzatoru rashladnog fluida. Kao posledicu imamo prethodno hlađenje vazduha koji ulazi u kondenzatore, čiler radi sa znatno manjim opterećenjem i ostvaruje veliku uštedu energije u periodu visokih ambijentalnih temperatura.
Eurohiller AXpro
Piovan logo 2024

Piovan je globalni lider u razvoju i proizvodnji industrijskih sistema za manipulaciju polimera u granulama ili prahu.

U svom portfoliju Piovan nudi: sisteme za sušenje, transport i doziranje materijala, kao i softvere za upravljanje procesima.

Naš stručni tim pruža podršku u svakom koraku, od projektovanja do implementacije i održavanja istih.

penta

TRANSPORT MATERIJALA

Piovan nudi monofazna i trofazna rešenja za transport materijala koja se mogu koristiti kao nezavisni uređaji ili integrisani u centralizovane sisteme.

SUŠENJE I ODVLAŽIVANJE

Velik izbor tehnologija za proces sušenja od jednostavnih rešenja sa toplim ili komprimovanim vazduhom do potpuno automatizovanih uređaja sa komorama za sušenje vazduha do tačke rose -50⁰C

DOZIRANJE I MEŠANJE

Volumetrijsko ili  gravimetrijsko doziranje boje, aditiva ili više različitih materijala kapaciteta od 3000 kg/h.

TERMOREGULATORI

Jedan od uslova da bi se postigla serijska proizvodnja visokog kvaliteta je održavanje konstantne temperature alata, kalandera ili kalibracionih glava. Piovan nudi rešenja temperiranja vodom pod atmosferskim ili visokim pritiskom kao i rešenja sa uljanim termoregulatorima.

piovan brendovi

SKLADIŠTENJE

Širok spektar rešenja – od malih pokretnih binova na točkovima, unutrašnjih platnenih do spoljnih silosa za skladištenje velikih količina materijala (u tonama).

SOFTVER

Da bi se obezbedila potpuna kontrola proizvodnog procesa neophodna je intergacija svih elemenata sistema u jednu celinu. U tu svrhu Piovan je razvio softver WinFactory koji omogućava nadzor i upravljanje sistemom pomoću standardne ili specijalno konfigurisane WF platforme.

LAB-TECH

Grupa analitičkih instrumenata za merenje količine vlage, prisustvo Acetadlehida i Benzena u PET-u, koji omogućava potpunu kontrolu kvaliteta konačnog proizvoda.

MLINOVI

Mlinovi različitih kapaciteta za mlevenje plastičnih proizvoda dobijenih brizganjem, duvanjem ili ekstrudiranjem.

Oerlikon HRSflow, je deo švajcarske grupe Oerlikon, specijalizovan za napredne sisteme toplih dizni za brizganje plastike. Naš tehnički tim pruža podršku klijentima od dizajna do izgradnje sistema, nudeći najnovija rešenja u različitim sektorima poput automobilske industrije, logistike, proizvodnje kućnih aparata i drugim oblastima.

Proizvodni pogoni se nalaze u Italiji, Kini i SAD. Grupa Oerlikon ima preko 12.600 zaposlenih u 38 zemalja, sa globalnom tehničkom podrškom 24/7.

Inspirišemo razvoj

Za sve dodatne informacije pišite nam:

3 + 11 =