Engel Mašine za brizganje plastike

Engel jedan od najvećih svetskih proizvođača – mašine za brizganje plastike i gume, koji u svom proizvodnom programu poseduje-električne, hidraulične i hibridne mašine za brizganje. ENGEL je jedna od retkih globalnih kompanija koja ulaže napor u konstantno upravljanje kvalitetom kako bi kupcima ponudila mašine za brizganje plastike koje prate sve trendove i zahteve tržišta. Korporativna filozofija ove austrijske kompanije je da svojim kupcima ponudi kompletna rešenja u oblasti brizganja plastike iz jednog izvora (mašine za brizganje plastike i gume, automatizacija, obuka, trening).

Više o

Piovan prateća oprema

Piovan kompanija ima 80-ogodišnje iskustvo, u proizvodnji prateće opreme za industriju prerade plastike (brizganje, ekstruzija, termoformiranje, duvanje, proizvodnja folije). Jedan je od najvećih svetskih dobavljača u oblasti prateće opreme za plastiku. Pored isporuke pojedinačnih uređaja, Piovan kao i Neofyton poseduje dugogodišnju ekspertizu u oblasti instalacije i projektovanja centralizovanih sistema za transport materijala.

Više o

Eurochiller industrijski rashladni sistemi i čileri

Eurochiller proizvođač industrijskih rashladnih sistema, u odnosu na svoje konkurente se izdvaja u pogledu konstantnog razvoja „zelenih“ tehnologija i razvoja čilera sa velikom energetskom efikasnošću. Eurochiller u svojoj ponudi posebno izdvaja čilere sa adijabatskim hlađenjem koji pored velikih ušteda u potrošnji energije, omogućavaju i veliku stabilnost procesa, kao i maksimalni kvalitet proizvoda. Neofyton u saradnji sa kompanijom Eurochiller poseduje ekspertizu u pogledu projektovanja i puštanja u rad centralnih rashladnih sistema.

Više o

Tria mlinovi

Tria mlinovi za mlevenje plastike su idealni za sve industrijske procese prerade plastike od brizganja, ekstruzije, termoformiranja, duvanja, mlevenja velikih komada, monofilamenata, pogača. Tria takođe veliku pažnju posvećuje razvoju energetski efikasnih mlinova. Kapacitet mlevenja je od 5 do 6.000 kg/h.

Više o