Izaberite stranicu

ISO i politika kvaliteta

 

Nosioci sertifikata 9001:2015

Kompanija Neofyton posluje u skladu sa najvišim standardima kvaliteta. Naš cilj je da poslujemo u skladu sa etičkim standardima, na odgovoran i održiv način. Kako bismo bili stalni partneri našim kupcima i kontinuirano poboljšavali svoj učinak, primenjujemo standarde upravljanja.

 

POLITIKA KVALITETA

Najbitnije opredeljenje u politici kvaliteta ISO 9001:2015 u kompaniji „NEOFYTON“ je da ispuni zahteve korisnika i poslovnih partnera svojim uslugama kao i tehničko-tehnološkim rešenjima i da neguje stečeni imidž i poslovni brend.

Misija kompanije „NEOFYTON“ je da bude partner kupcima, da isporuci najbolje rešenje iz jednog izvora i da pruži dodatnu vrednost svojim kupcima integracijom svih poslovnih procesa. Prodajom najmodernije opreme, energetski efikasne, doprinosimo implementacijom najviših standarda zaštite životne sredine i obogaćujemo život lokalne zajednice u kojoj poslujemo sprovođenjem društveno odgovornog poslovanja.

Realizacija takvog opredeljenja bazirana je na stručnom, sposobnom i kreativnom tehničkom timu i tehničko-tehnološkim resursima organizovanim kroz savremeni sistem poslovanja koji se neprekidno usavršava i teži da bude u samom vrhu ove delatnosti.

Svi zaposleni u kompaniji „NEOFYTON“ dužni su da se pridržavaju standarda propisanim sistemom kvaliteta ISO 9001:2015 i da ga sprovode, a istovremeno imaju ovlašćenje i odgovornost da svojim inicijativama poboljšavaju način rada i podižu nivo kvaliteta.

Oni su dužni da budu nosioci nove kulture rada (principa rada u skladu sa standardom kvaliteta ISO 9001), čime afirmišu sebe i daju doprinos kompaniji i međunarodnoj privredi uopšte.

Osnovni principi našeg poslovanja podrazumevaju pravovremeno, sveobuhvatno i kvalitetno praćenje izvršenih ugovorenih obaveza i trajnu zaštitu interesa naših korisnika i poslovnih partnera u zemlji i inostranstvu.
Naši korisnici i poslovni partneri u to mogu biti potpuno uvereni, jer „Neofyton“ posluje pod sloganom:

Partnerstvom do uspeha!

16.03.2023.