Izaberite stranicu
Izazov industrijskog hlađenja pruža mogućnost da vaše poslovanje napreduje uz vrhunska rešenja koja unapređuju efikasnost i pouzdanost. Upravo tu ulogu ima Eurochiller – sinonim za vrhunski kvalitet i inovacije u industriji hlađenja. Sa svojim širokim asortimanom industrijskih čilera, Eurochiller pruža rešenja prilagođena vašim specifičnim potrebama, bez obzira na industriju u kojoj poslujete.

Bilo da se bavite prehrambenom industrijom, farmaceutikom, plastikom, gumom ili nekom drugom granom industrije, Eurochiller ima pravi rashladni sistem za vas. Naša tehnologija vrhunskog kvaliteta obezbeđuje precizno kontrolisanu temperaturu, efikasno hlađenje i pouzdanost koju vaše poslovanje zahteva.

Logo eurochiller rashladni sistemi
Kombinacija proizvoda koja daje visoku energetsku efikasnost: Kombinovani sistem adijabatskog čilera + free-coolera
Predstavljamo vam inovativni kombinovani sistem kompanije Eurochiller – adijabatski čiler u kombinaciji sa free-coolerom. Ovaj sistem predstavlja napredno rešenje za industrijsko hlađenje, koje omogućava visoku energetsku efikasnost i optimalne uslove za vaše proizvodne procese.
Kada se tehnologija adijabatskog hlađenja, pri visokim ambijentalnim uslovima, susreće sa tehnologijom „free cooling“, pri niskim ambijentalnim uslovima dobijamo energetsku efikasnost bez premca.
Kombinacija adijabatskog čilera i free cooling sistema omogućava postizanje veoma velike uštede energije. U opciji sa sopstvenom automatskom drenažom, ušteda energije je kombinovana sa ekonomskom uštedom koja proizilazi iz činjenice da nije potreban glikol u rashladnom uređaju.
ADY-NAX rashladni uređaji poseduju adijabatski sistem na kondenzatoru rashladnog fluida. Kao posledicu imamo prethodno hlađenje vazduha koji ulazi u kondenzatore, čiler radi sa znatno manjim opterećenjem i ostvaruje veliku uštedu energije u periodu visokih ambijentalnih temperatura.
eurochiller ADY - NAX rashladni uredjaji

Dcooler je hladnjak sa veoma inovativnim sadržajem i veoma konkurentnom cenom. Konfiguracija sa automatskom drenažom je veoma korisna kada temperatura vazduha padne ispod 0°C, jer dizajn omogućava automatsko pražnjenje izmenjivača, a to daje mogućnost korišćenja vode bez glikola i poništava rizik od smrzavanja mašine.

Dcooler hladnjak eurochiller
Neofyton, kao distributer Eurochiller opreme, nudi podršku u odabiru, instalaciji i održavanju kombinovanog sistema adijabatskog hladnjaka i free-coolera. Naš tim stručnjaka će vam pružiti tehničku podršku i savete kako biste iskoristili sve prednosti ovog inovativnog sistema.
Ukoliko želite da unapredite efikasnost hlađenja i smanjite potrošnju energije u vašim industrijskim procesima, Eurochiller kombinovani sistem – adijabatski hladnjak + free-cooler je pravo rešenje za vas. Poverite Neofytonu da vam obezbedi naprednu opremu koja će ispuniti najviše standarde i poboljšati performanse vašeg poslovanja.
Neofyton se sa ponosom ističe kao dugogodišnji zastupnik kompanije Eurochiller, lidera u industriji hlađenja. Sa preko 20 godina zastupništva Neofyton se ističe kao pouzdan partner koji razume potrebe industrija i pruža im najbolja rešenja. Njihov tim stručnjaka je obučen da pruži sveobuhvatnu podršku, od saveta pri odabiru sistema hlađenja do instalacije i održavanja. Vizija Neofytona je da se neprestano razvija i pruža izvrsnost u oblasti hlađenja, ostvarujući dugoročne veze sa klijentima i pružajući im rešenja koja donose konkurentske prednosti. Otkrijte snagu Eurochiller-a i podignite svoje poslovanje na novi nivo uz Eurochiller vrhunska rešenja industrijskog hlađenja.
O Eurochilleru:
Eurochiller je vodeća kompanija u industriji hlađenja, koja se ističe svojim vrhunskim rešenjima i visokim standardima kvaliteta. Sa bogatim iskustvom i stručnošću, Eurochiller pruža širok spektar industrijskih čilera, prilagođenih različitim potrebama i zahtevima industrija širom sveta. Naši proizvodi su sinonim za pouzdanost, efikasnost i naprednu tehnologiju, obezbeđujući optimalnu kontrolu temperature u različitim industrijskim procesima. Pored toga, Eurochiller je posvećen pružanju izuzetne podrške i usluga kupcima, prateći ih kroz svaku fazu – od konsultacija i odabira pravog rešenja do instalacije, održavanja i servisa. Sa Eurochillerom, dobijate partnera na kojeg možete da se oslonite za vrhunske performanse hlađenja i unapređenje vašeg poslovanja.
Eurochiller rashladni sistemi se koriste u različitim industrijama i sektorima zbog svoje raznolikosti, performansi i prilagodljivosti:
1. Industrija hrane i pića: Eurochiller čileri su idealni za kontrolu temperature u proizvodnji hrane i pića, kao što su prerada hrane, vinarije, proizvodnja gaziranih pića.
2. Hemijska industrija: Eurochiller rashladni uređaji se koriste za održavanje strogo kontroliranih temperatura u proizvodnji farmaceutskih proizvoda, deterdženata i kozmetike, kao i u istraživanju i razvoju.
3. Plastična i gumarska industrija: Eurochiller sistemi pružaju precizno hlađenje za brizganje plastike, ekstruziju, proizvodnju ambalaže i druge procese u industriji plastike i gume.
4. Metalna industrija: Eurochiller oprema se koriste u hlađenju procesa kao što su CNC obrada, brušenje, glodanje, tokarenje, varenje i brizganje metala, kako bi se održala optimalna temperatura i povećala produktivnost.
5. Medicinska industrija: Eurochiller se koriste u medicinskim uređajima, laboratorijama i istraživačkim centrima za kontrolu temperature i hlađenje medicinskih uređaja i materijala.
Ovo su samo neke od mnogih industrija u kojima Eurochiller čiler nalaze primenu. Njihova prilagodljivost omogućava širok spektar upotrebe u industrijskim procesima koji zahtevaju precizno i efikasno hlađenje.
Eurochiller je vodeći brend u industriji hlađenja koji pruža vrhunska rešenja za industrijske potrebe.
neofyton logo
Potencijal Neofytonovog uspeha temelji se na zastupanju svetskih lidera u industriji prerade plastike i gume – Engel, Wintec, Piovan, Eurochiller, SIPA, MB Conveyors, Tria i IFW na tržištu Evrope (Srbija, Hrvatska, BIH, Severna Makedonija, Crna Gora) i Afrike (Nigerija, Gana i Kamerun).

Neofyton doo – Mašine i oprema za preradu plastike

www.neofyton.com | info@neofyton.com

Tel: +381 21 452 642

Novi Sad, Zagreb, Skoplje