Izaberite stranicu

Poštovani,

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite na 66. Međunarodnom sajamu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu koji se održava od 21. do 24. maja 2024. godine!

Što vas čeka na našem štandu?

Na Sajmu tehnike imaćete priliku da se upoznate sa najnovijim proizvodima i tehnologijama kompanija EngelWintecPiovanEurochiller, Oerlikon HRSflow, kao i da razgovarate sa našim stručnjacima o tome kako vam Neofyton može unaprediti poslovanje. Na štandu, Neofyton će predstaviti dve mašine za brizganje plastike koje će raditi u punom proizvodnom režimu.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se upoznate sa vrhunskim tehničkim dostignućima i budućnošću industrije!

Vidimo se na sajmu!

Vaš NEOFYTON tim

engel

Jedna od glavnih atrakcija biće nova generacija električnih mašina za brizganje plastike ENGEL e-mac 465/180

Na sajmu, Neofyton će demonstrirati prednosti e-mac 180t mašine u proizvodnji tankozidnih posuda za pakovanje od 150 grama. Za ovaj proces, mašina će biti opremljena robotom ENGEL Viper 20 za preuzimanje gotovih proizvoda.

Nova e-mac serija predstavlja najnovije dostignuće u energetskoj efikasnosti i produktivnosti mašina za brizganje plastike. Uz pomoć električnog pogona i kompaktnog dizajna, e-mac 180t obezbeđuje maksimalan učinak uz minimalne troškove. Obezbedili smo lokalnu servisnu podršku i brzu isporuku, što našim klijentima omogućava da unaprede svoju proizvodnju i ostvare konkurentske prednosti.

ENGEL e-mac 465/180

Nova generacija električnih mašina za brizganje plastike ENGEL e-mac 465/180.

Ova mašina je idealna za standardne aplikacije u industriјi pakovanja i medicinskoj industriji. Pored toga što je brza i energetski efikasna, mašina e-mac 180t se odlikuje i malim zahtevima za prostor, što je čini idealnim izborom za proizvodne pogone svih dimenzija.

Aplikacija: tankozidna posuda za pakovanje 150 g
Kalup: ENGEL
Kaviteti: 4
Materijal: PP
Automatizacija: ENGEL Viper 20

wintec

Drugi izloženi model je hidraulična mašina Engelovog brenda – WINTEC, model t-win 450t. Na ovoj mašini Neofyton će demonstrirati proizvodnju saksija za cveće model Gea Ø18cm, proizvoda kompanije DRINA PLASTIKA iz Nove Pazove.

WINTEC – Efikasnost po konkurentnoj ceni

Wintec mašine predstavljaju pouzdana i efikasna rešenja za standardnu industriju plastike. Dizajnirane i projektovane u Evropi, ove mašine nude niz značajnih prednosti:

  • Visoki standardi kvaliteta: Wintec se oslanja na iskustvo i tehnologiju Engel grupe, što garantuje kvalitet i servisnu podršku pre, tokom i nakon kupovine.
  • Efikasnost i produktivnost: Wintec mašine su projektovane za maksimalnu produktivnost uz minimalnu potrošnju energije.
  • Konkurentna cena: Wintec mašine sa dugotrajnim radnim vekom i niskim operativnim troškovima omogućavaju brz povrat investicije i značajnu konkurentnost proizvođačima.

WINTEC t-win 450

Hidraulična mašina Engelovog brenda – WINTEC, model t-win 450t. Ova mašina će biti opremljena robotom za preuzimanje proizvoda ENGEL Viper 12 i pratećom Piovan opremom. Wintec mašine predstavljaju pouzdana i efikasna rešenja za standardnu industriju plastike.

Aplikacija: saksija Ø18cm
Kalup: Drina plastika
Kaviteti: 1
Materijal: PP
Automatizacija: ENGEL viper 12

Wintec T-WIN 450
eurochiller

Pored mašina za brizganje plastike, Neofyton će na svom štandu na Beogradskom sajmu tehnike takođe predstavljati i vodećeg proizvođača rashladnih uređaja, kompaniju EUROCHILLER.

Eurochiller, sa sedištem u Italiji, je poznat po projektovanju i proizvodnji iindustrijskih sistema za hlađenje i termoregulaciju.  Više od 30 godina iskustva im je omogućilo da steknu reputaciju inovativnog i pouzdanog partnera u različitim industrijskim sektorima. Poznati su po svojoj posvećenosti inovacijama i razvoju ekoloških rešenja. Svaka jedinica se projektuje i proizvodi u Italiji i prolazi kroz rigorozne testove kvaliteta pre isporuke.

EUROCHILLER GCEvo 55

Na štandu, Neofyton će izložiti čiler GCevo 55. GCevo serija predstavlja najnoviju generaciju energetski efikasnih rashladnih uređaja za hlađenje vodom sa kapacitetom hlađenja od 4 do 122 kW.  Ovi čileri su idealni za širok spektar primena u industrijskoj proizvodnji.

GCevo_Eurochiller

Kompanija PIOVAN, vodeći svetski proizvođač prateće opreme za inudstriju plastike, donosi svoju ekskluzivnu opreme na štand Neofytona na Međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu. Piovan je poznat po svojim inovativnim rešenjima za sušenje, doziranje i kontrolu procesa u industriji plastike, pružajući visok nivo pouzdanosti, efikasnosti i preciznosti.

PIOVAN

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa širokim spektrom proizvoda koje nudi Piovan, uključujući sušaru sa silika gelom koje garantuju optimalno sušenje materijala, volumetrijske dozatore koji osiguravaju tačno doziranje sirovine, usisivače, termoregulatore i druge vitalne komponente za efikasno funkcionisanje proizvodnih procesa.

Piovan MDP2
oe_hrsflow_pos_rgb

Primena toplih dizni u alatima za brizganje plastike obuhvata oblasti automobilske industrije, proizvodnje kućnih aparata i proizvoda za domaćinstvo, kozmetiku, pakovanje, medicinsku industriju, industrije tehnike i elektronike.Neofyton, sa ponosom objavljulje sklapanje partnerstva sa švajcarskom kompanijom Oerlikon HRSflow, članom Oerlikonske grupe.

Oerlikon HRSflow je specijalizovan za razvoj i proizvodnju naprednih sistema toplih dizni koji ima široku primenu u industriji brizganja plastike.

Široka paleta primena zahvaljujući Oerlikon HRSflow tehnologiji

Ova saradnja omogućiće Neofytonu da ponudi svojim klijentima u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori  i Oerlikon HRSflow sisteme za tople dizne.

Primena toplih dizni u alatima za brizganje plastike obuhvata oblasti automobilske industrije, proizvodnje kućnih aparata i proizvoda za domaćinstvo, kozmetiku, pakovanje, medicinsku industriju, industrije tehnike i elektronike.

oe_hrsflow_pos_rgb
Oerlikon HRS flow

Na izložbenom prostoru u hali 3, Neofytonov tim stručnjaka biće dostupan za sve informacije i razgovore o izloženim mašinama, opremi i digitalnim rešenjima.

Saradnja Neofytona, Engela, Winteca, Piovana, Eurochillera, Oerlikon HRSfow i Drina plastike predstavlja snažan spoj iskustva, znanja i inovacija u industriji plastike. Naša posvećenost kvalitetu i efikasnosti rezultira vrhunskim proizvodima i uslugama koji zadovoljavaju potrebe naših klijenata u svim segmentima ove industrije.

Za registraciju i više informacije posetite sajt:

https://neofyton.com/sajam-tehnike-2024/