Izaberite stranicu

Voda je najrasprostranjenija supstanca na svetu i predstavlja vitalni deo svih živih bića. Zato je za svakog pojedinca bitna čista izvorska pijaća voda. Upravo takva zdrava i kvalitetna izvorska voda dolazi iz vrela Borak i fabrike vode LEDA  iz Širokog Brijega koja je deo korporacije TP Lukas Nakić.

Da je LEDA voda izuzetnog kvaliteta, svedoče i mnogobrojne analize nadležnih instituta, koji ovu vodu svrstavaju u sam vrh kvalitetnih izvorskih voda, ali da bi voda zadržala svoja dobra svojstva bitnu ulogu igra i ambalaža u koju se ona pakuje. Zato kompanija LEDA koja posluje od 2007g, kao prvi registrovani proizvođač izvorske vode u BiH, poseduje punionicu koja je opremljena modernom linijom za punjenje prirodne izvorske vode, mineralne vode i bezalkoholnih pića. Postrojenje je projektovano i instalirano prema svim svetskim standardima i normama koji su relevantni za ovu vrstu industrije.

Početkom ove godine kompanija LEDA je svoj proizvodni pogon opremila sa novom mašinom za duvanje PET boca brenda SIPA. Model SFL EVO 4/5 je jedinstvena mašina na tržištu i koristi se za proizvodnju PET boca formata: 0.25l, 0.5l 1l i 1,5l. Mašina za duvanje PET boca poseduje 5 gnezda i integrisan sistem ARS PLUS, sistem za optimalnu potrošnju vazduha kojim se postižu uštede i preko 40%, kao i GREEN OVEN sistem za smanjenje potrošnje električne energije i povećanje ukupne energetske efikasnosti. Maksimalan kapacitet na ovom modelu SFL EVO 4/5 je oko 10 000 boca na sat zapremine 1.5l, tako da ce zahvaljujuci ovoj novoj mašini kompanija LEDA znacajno uvećati dosadasnje proizvodne kapacitete. Ukupna godišnja proizvodnja kompletnog proizvodnog pogona kompanije LEDA je procenjena na oko 10.000.000 litara godišnje.

Kompanija LEDA je lider na tržištu BiH pa i u regionu, a sa visokim standardima pažljivo bira svoje saradnike i opremu koju koristi. Zato je za dobavljača za novu proizvodnu liniju izabrala kompaniju Neofyton koja je generalni zastupnik za SIPA mašine za PET ambalažu za Srbiju, Hrvatsku, BiH, S. Makedoniju i Crnu Goru. Kompanija Neofyton pored same opreme svojim kupcima nudi i kompletno projektovanje, instalaciju, obuku i servisno održavanje isporučene opreme po sistemu ključ u ruke. Saradnja kompanije LEDA i Neofyton na projektu isporuke i instalacije SIPA mašine za duvanje boca je primer uspešno realizovanog projekta i početak dugoročne saradnje.

S obzirom na visoke letnje temperature Vama preporučujemo da se osvežite i uživate uz vrh vrhova LEDA vodu.

Reportažu o kompaniji LEDA i njihovom proizvodnom pogonu možete pogledati iz priloga Radiotelevizije BH :

Preuzeto sa Radiotelevizije BH

Za više informacija o SIPA proizvodnim linijama za PET ambalažu možete pogledati na linku: SIPA i katalogu SFL EVO

 Ili kontaktirajte naše inženjere: sales@neofyton.com a možete nas i posetiti na adresi Partizanska 27b, Novi Sad, Srbija