Izaberite stranicu

Sajam tehnike okuplja vodeće kompanije iz oblasti tehnoloških inovacija i predstavlja savršenu priliku za demonstraciju najnovijih dostignuća i tehnologija naših partnera. Neofyton je iskoristio ovu priliku da predstavi svoja najnovija rešenja, koja su izazvala veliko interesovanje među posetiocima i stručnjacima iz industrije.

Neofyton je demonstrirao dve mašine za brizganje platike ( Engel i Wintec) sa naprednim sistemima automatizacije koji omogućavaju efikasniju i ekonomičniju proizvodnju plastičnih proizvoda. Ovi sistemi uključuju robote najnovije generacije, koji su sposobni za precizne operacije i znatno smanjuju potrebu za manuelnim radom. Proizvodna jedinica je zaokružena sa pratećom Piovan opremom i čilerom kompanije Eurochiller

 

Poslovni rezultati i interesovanje

Pored tehničkih inovacija, Neofyton je zabeležio izuzetne poslovne rezultate tokom sajma. Kompanija je ostvarila niz novih poslovnih ugovora, kao i novo partnerstavo sa kompanijom OerlikonHRSflow , što je dodatno učvrstilo naš položaj lidera u industriji. Interesovanje za naš asortiman i usluge pokazale su kako domaće, tako i međunarodne kompanije.

 

Povratne informacije stručne javnosti

Uspešnost Neofytona na ovogodišnjem Sajmu tehnike u Beogradu nije prošla nezapaženo.

Stručna javnost je pozitivno ocenila napore Neofytona u unapređenju tehnoloških procesa i održivosti. Posebno su pohvaljeni inovativni pristupi u automatizaciji i mogućnosti reciklaže na mašinama za brizganje, koji su prepoznati kao ključni koraci ka budućnosti industrije plastike i gume.

Prikazani sistemi proizvodnje ne samo da su privukli pažnju, već su postavili nove standarde u industriji.  Očekuje se da će ove inovacije imati dugoročne pozitivne efekte na industriju, omogućavajući efikasniju, održiviju i ekonomičniju proizvodnju.

 

Zahvalnica

Zahvaljujemo se svim koji su nas posetili na 66. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu.  

Zahvaljujemo se i svim partnerima: ENGEL, WINTEC, Piovan Italy, Eurochiller s.r.l., Oerlikon HRSflow, kompaniji Drina Plastika, organizatorima i Neofyton timu na posvećnosti i orgnaizovanosti.

Vidimo se sledeće godine.

Foto galerija