Izaberite stranicu

Doživite revoluciju u proizvodnji plastičnih proizvoda sa Engel mašinama za brigzanje plastike na sajmu Plast Eurasia 2023

Engel, globalni lider u proizvodnji mašina za brizganje plastike, i ove godine izlaže na sajmu Plast Eurasia 2023, najvećem sajmu plastike u Turskoj i Istočnoj Evropi. Predstaviće se najnovije tehnologije i rešenja za brizganje plastike koja će vam povećati produktivnost, smanjiti troškove i postići bolji kvalitet proizvoda.

Engel je na svom štandu predstavio rešenja za:

  • Najnovije tehnologije brizganja plastike: Otkrijte najnovije inovacije u brizganju plastike, uključujući Engelove visokoefikasne mašine i inteligentne sisteme za automatizaciju proizvodnje.

  • Besprekoran kvalitet proizvoda: Engelove mašine za brizganje plastike omogućuju najviši kvalitet proizvoda, zahvaljujući modernijoj tehnologiji i visokim standardima proizvodnje.

  • Smanjene troškove proizvodnje: Engelove mašine za brizganje plastike su dizajnirane za optimalnu energetsku efikasnost i minimalno održavanje, što vam pomaže da smanjite troškove proizvodnje i povećate profit.

  • Povećanu produktivnost: Engelove mašine za brizganje plastike su brze, precizne i pouzdane, što vam omogućava da povećate produktivnost i ispunite najstrože zahteve vaših klijenata.

Engelova e-mac 280t mašina za brigzanje plastike predstavlja značajan napredak u tehnologiji, pružajući proizvođačima prednost za postizanje izvrsnosti u produktivnosti, kvalitetu i održivosti. 

  • Unapređena energetska efikasnost: mašina e-mac 280t je dizajnirana da troši značajno manje energije, što smanjuje operativne troškove i uticaj na životnu sredinu.

  • Izvanredna preciznost i ponovljivost: Sa svojim naprednim električnim pogonom i inteligentnim sistemima kontrole, e-mac 280t pruža neuporedivu preciznost i ponovljivost, osiguravajući konstantan kvalitet proizvoda.

  • Povećana produktivnost: Optimizovani ciklusi rada i brzi pokreti otvaranja i zatvaranja kalupa omogućavaju vam da proizvedete više delova u kraćem vremenu, povećavajući vašu ukupnu produktivnost.

  • Velika fleksibilnost: e-mac 280t se može prilagoditi širokom rasponu primena i proizvodnih zahteva.

 Ne propustite priliku da se sastanete sa Engelovim i Neofytonovim stručnjacima na Plast Eurasia 2023 i otkrijete kako vam mogu pomoći da podignete vašu proizvodnju plastičnih proizvoda na viši nivo.

e-mac 280t