Izaberite stranicu

Kompanija Neofyton, u saradnji sa partnerskim kompanijama Engel i Wintec, i saradničkom kompanijom Inmold predstavila je inovativna tehnološka rešenja za prehrambenu industriju na sajmu Propak Ghana, koji je održan od 6. do 8. juna 2023. godine u glavnom gradu Gane, Akri. 

Propak Ghana je renomirani međunarodni sajam za industriju pakovanja, preradu hrane i štampanje koji se po prvi put ove godine organizuje u Gani. Ova manifestacija privlači stručnjake i poslovne ljude iz celog sveta, pružajući izvanrednu platformu za umrežavanje, razmenu ideja i prezentaciju najnovijih inovacija u industriji.

Neofyton je na sajmu predstavio niz revolucionarnih tehnoloških rešenja koja su osmišljena da unaprede efikasnost, kvalitet i održivost u prehrambenoj industriji pakovanja. Poseban naglasak je bio stavljen na najnovija dostignuća na polju automatizacije procesa mašina za briganje, koje su dizajnirane da optimizuju procese i smanje zastoje u proizvodnom ciklucu. Poseban akcenat stavljen je na mogućnosti upotrebe recikliranih sirovina kojima se rešava bitno pitanje cirkularne ekonomije i održivosti, koje su ključne teme na ovim područjima.

Pored toga, Neofyton je prikazao i svoje inteligentne sisteme za optimizaciju parametara mašine kojima se uvodi industrija 4.0 na tržištu Gane. „Veoma smo zadovoljni učešćem na sajmu Propak Ghana“, izjavio je Kingsley Anyangbeso, menadžer prodaje za Afriku u kompaniji Neofyton. „Naša tehnološka rešenja predstavljaju novu eru u prehrambenoj industriji i predstavljanje na ovom sajmu pruža nam priliku da pokažemo našu posvećenost inovacijama i podržimo razvoj prehrambenog sektora u Gani.“

Prisustvo kompanije Neofyton na sajmu Propak Ghana privuklo je značajnu pažnju posetilaca i potencijalnih poslovnih prilika. Napredne tehnologije imaju potencijal da transformišu način na koji se hrana proizvodi, pakuje i kontroliše, otvarajući nove mogućnosti za poboljšanje efikasnosti i konkurentnosti u prehrambenoj industriji.

 

 

Našu kompaniju na sajmu je posetio i Otpravnik poslova Srbije u Gani, g. Milutin Stanojvić. U razgovoru sa budućim Ambasadorom Srbije u Gani, naša kompanija je dobila čvrstu podršku u daljem razvoju i širenju na tržištu Afrike. 

Neofyton Propak Ghana 2023

Kompanija Neofyton dugi niz godina neguje odnose sa Austrijom, pa nas je na sajmu posetio i g. Hannes Scheiner, Ataše

iz Advantage Austria u Lagosu.

 

Neofyton Propak Ghana 2023

Kompanija Neofyton se zahvaljuje svim poseticima sajma.

Za dodatne informacije pišite nam na mejl: sales@neofyton.com