Izaberite stranicu

Kompanija Neofyton, lider u oblasti opreme za industriju plastike, sa ponosom je podržala jednu od najprestižnijih dečjih manifestacija u regionu – Zmajeve dečje igre. Ova podrška ističe Neofytonovu posvećenost razvoju zajednice i promovisanju kulture i umetnosti među najmlađima.

Zmajeve dečje igre, kojima je ove godine već 66. izdanje, predstavljaju nezaobilazni događaj u kalendaru novosadske i šire kulturne scene. Manifestacija je posvećena deci i mladima, pružajući im jedinstvenu priliku da se izraze kroz različite umetničke discipline, poput muzike, pozorišta, književnosti, likovne i primenjene umetnosti.

Ove godine, Zmajeve dečje igre okupile su veliki broj talentovane dece iz Novog Sada i okoline, kao i renomirane umetnike i umetničke grupe iz cele zemlje. Raznovrsni program obuhvatio je pozorišne predstave, koncerte, književne večeri, likovne radionice i mnoge druge aktivnosti prilagođene dečjem uzrastu.

Neofyton je prepoznao važnost podrške ovakvim manifestacijama koje podstiču kreativnost i kulturnu svest kod dece. Kao tehnološka kompanija koja veruje u snagu inovacija, Neofyton se takođe zalaže za holistički razvoj mladih talenata. Kroz svoje aktivnosti korporativne društvene odgovornosti, Neofyton je odlučio da pruži podršku Zmajeve dečje igre, prepoznajući njen značaj za zajednicu i buduće generacije.

„U Neofytonu smo svesni koliko je važno podržavati dečje manifestacije kao što su Zmajeve dečje igre. Kroz ovu podršku, želimo da inspirišemo decu da istražuju svoju kreativnost i talente, kao i da razvijaju svoju ljubav prema umetnosti i kulturi. Ponosni smo što smo deo ove velike manifestacije koja neguje bogato kulturno nasleđe i donosi radost i osmeh na lica naših najmlađih sugrađana“, izjavila je Danijela Vlaški, Marketing menadžer kompanije Neofyton.

zmajeve dečje igre 2023
zmajeve dečje igre 2023

Programsku knjižicu možete preuzti OVDE.

66. zmajeve dečje igre 2023 .jpg