Izaberite stranicu

Kako zahtevi za produktivnošću i energetskom efikasnošću nastavljaju da rastu, integrisana sistemska rešenja koja podržavaju isplativo brizganje dodatno dobijaju na značaju. Na sajmu Chinaplas 2023, koji se održava od 17. do 20. aprila u kineskom gradu Šenžen, ENGEL, proizvođač mašina za brizganje i dobavljač sistemskih rešenja, prikazaće kako kombinovanje mašine sa pametnom digitalizacijom može maksimizirati ukupnu efikasnost . Takođe na Chinaplas događaju, novi IQ sistem pomoći pri kontroli zadržavanja će imati svoju azijsku premijeru.

 

POSETITE NAS NA SAJMU: 

ENGEL  Chinaplas 2023: HalA 11, štand J41

Engel duo 500t
duo500 app

Na Chinaplas 2023, ENGEL će koristiti servohidrauličnu duo 2460/500 mašinu  za proizvodnju ogledala za head-up displeje u procesu visoko preciznog brizganja.

emac
conector

Kalup sa 128 kaviteta za proizvodnju spojnih zaptivki biće proizveden na visokokompaktnoj mašinu za brizganje e-mac sa silom zatvaranja od 1800 kN.

emac
tube

Trendovi pokazuju sve veće zahteva ka kalupima sa većim brojem kaviteta. Epruvete za sakupljanje krvi će se proizvoditi iz kalupa sa 64 kaviteta na potpuno električnoj ENGEL e-mac mašini za brizganje.

insert
battery

ENGEL vertikalna mašina insert nudi veliku fleksibilnost za procese umetanja. Kućišta baterija će se proizvoditi pomoću ENGEL insert 100 na Chinaplas 2023.

iq hold

Novi IQ sistem za pomoć pri kontroli zadržavanja određuje optimalno vreme pritiska zadržavanja, čime se povećava efikasnost.