Izaberite stranicu

Zadovoljstvo nam je da predstavimo naše nove kolege.

Od aprila u svojim redovima imamo Vanju Branovački. Ovo pojačanje nam je došlo iz vojske, ali ne sa idejom da uvedemo strogu disciplinu, već da iskoristimo Vanjino bogato i raznovrsno iskustvo kako bi naši zaposleni i organizacija nastavili svoj put stalnog rasta i razvoja. Vanja je po zanimanju diplomirani psiholog i psihoterapeut, a kod nas je zaposlena kao HR Specialista. Pri Centru Self je vodila i bila deo mnogih uspešnih projekata koji su za cilj imali promociju mentalnog zdravlja. U Neofytonu će raditi na tome da za svakog zaposlenog Employee Experience bude kvalitetno i prijatno putovanje. Vanja je mama jedne devojčice, sa kojom najradije provodi svoje slobodno vreme.

Vanja Branovački
Aleksandar Obradović

Aleksandar Obradović je angažovan na mestu Koordinatora servisa. Aleksandar je apsolvent na Fakultetu tehničkih nauka i ima višegodišnje iskustvo u projektovanju, servisnim intervencijama i vođenju tima. U Neofytonu Aleksandar će biti zadužen da organizacija rada na terenu bude uvek na visokom nivou i da se na zahteve naših klijenta odgovaramo efikasno i u najkraćem roku. Verujemo da će svoje veštine i iskustvo uspešno primenjivati i u procesima puštanje mašina u rad, prijavi i rešavanju servisnih kvarova. Nakon završenog radnog dana, Aleksandar svoju kreativnosti rado primenjuje u kuhinji.

Marko Špoljar

Pojačanje specijalno za naše klijente iz Hrvatske je Marko Špoljar. Marko je mlad i po zanimanju je elektrotehničar. Marko živi u Donjoj Bistrici, a odmah po završetku škole je krenuo da se bavi servisiranjem mašina u različitim industrijama. Marko se pridružio našem timu na poziciji Serviser za Hrvatsko tržište jer voli izazove, a u slobodno vreme njegov najveći izazov je opravdati ulogu najboljeg strica.

Marko Vladisavljević

Marko Vladisavljević je po zanimanju elektrotehničar elektronike i pridružuje se timu Servisera. U servisiranju različitih mašina ima bogato radno iskustvo. Glavna misija mu je, kako sam kaže, da pobedi mašinu, a ta želja mu pomaže da bude inovativan u radu. Upravo zbog toga želi da bude deo našeg tima. Raduje nas da sada u svojim redovima, pored muzičara, imamo i DJ – pa je sada dobar provod u Neofytonu zagarantovan!

Svi kolegama želimo dobrodošlicu i puno uspeha u daljim poslovnim avanturama.