Izaberite stranicu

ENGELOV e-simpozijum uživo sa nekoliko hiljada učesnika

ENGELOV e-simpozijum uživo, koji se održavao krajem juna 2021, doživeo је ogroman uspeh, privukavši nekoliko hiljada učesnika. Pored onlajn konferencije, poslovnih razgovora i virtuelnih obilazaka fabrike, učesnicu su iskoristili priliku da lično razmene ideje na individualnim sastancima kao i da istraže virtuelni izložbeni prostor. Virtuelna platforma omogućila je kupcima, partnerima i zainteresovanim stranama iz svih globalnih regionа да prisustvuju simpozijumu na bezbedan način uprkos trenutnoj pandemiji. Sva ključna predavanja i poslovni razgovori od sada su dostupni za preuzimanje u multimedijalnoj biblioteci. А virtuelni izložbeni salon ostaće otvoren.

Po prvi put se ENGEL-ova tradicionalna interna izložba održala kao virtuelni događaj i to sa vrlo velikim dometom. Učesnici su došli iz skoro 90 zemalja. Pored Nemačke i Austrije, posebno su dobro predstavljeni Meksiko, SAD i Turska. „Dobili smo ogromnu količinu pozitivnih povratnih informacija od naših kupaca iz svih regiona sveta“, kaže Ute Panzer, potpredsednik za marketing i komunikacije u ENGEL-u. „Ovo ne samo da potvrđuje ogromno interesovanje za nove tehnologije, već takođe pokazuje koliko je velika želja za razmenom ideja i mreža, iako se svi raduju što će uskoro ponovo prisustvovati događajima licem u lice. U formi virtuelnog simpozijuma razvili smo vrhunski događaj za vrlo efikasan i kompaktan prenos znanja “.

Konferencija, obilasci fabrike, i dosta prostora za povezivanje

Kako se nove mogućnosti digitalizacije mogu pretvoriti u mogućnosti? Koje inovativne tehnologije mogu povećati konkurentnost? I kako možete pomiriti održivost i isplativost? Stručnjaci iz ENGEL-a i drugih kompanija dali su odgovore na goruća pitanja današnjice u glavnim izlaganjima i poslovnim razgovorima. Govornici su odgovarali na pitanja učesnika u

u delu sesije Pitanja i odgovori nakon prezentacija, a teme konferencija su takođe diskutovane dalje na individualnim sastancima. „Čak i na virtuelnom događaju, fokus ENGEL-a je na ličnoj razmeni“, kaže Panzer.

Svaki drugi učesnik ENGEL e-simpozijuma uživo učestvovao je u najmanje jednom virtuelnom obilasku austrijskih postrojenja ENGEL i otkrio mnogo novih stvari. ENGEL je poslednjih godina uložio velika sredstva u modernizaciju svojih pogona i u tehnološke centre za kupce, a takođe ni nova izložba kompanije sa sedištem u Švertbergu još uvek nije bila u mogućnosti da primi mnogo posetilaca zbog ograničenja po pitanju putovanja. Simpozijum je sada izložbu uveo u domove kupaca. Sve prezentacije uživo tokom trodnevnog događaja su sa izložbe.

ENGEL u Aziji, pionir hibridnih događaja u budućnosti

Dopunjavajući virtuelnu ponudu, ENGEL u Aziji je pozvao kupce i zainteresovane strane da istraže svoje pogone i podružnice. Uzimajući u obzir higijenska pravila, pandemijski zakoni sada ponovo omogućavaju održavanje događaja licem u lice u Aziji. To je značilo da je osoblje ENGEL Machineri Shanghai lično moglo da primi 120 gostiju. ENGEL je za goste pripremio individualni program koji je sadržao predavanja uživo, glavne prezentacije iz Austrije i izložbe mašina uživo. Još 200 dodatnih učesnika iz Kine pridružilo se putem interneta.

Na ovaj način, ENGEL-ov simpozijum 2021 u Šangaju pruža uvid u to kako će izgledati hibridni događaji ENGEL-a planirani za budućnost. „Kombinujemo najbolje iz oba sveta“, naglašava Panzer. „Ovom kombinacijom događaja uživo i virtuelne platforme, bavimo se injekcionim brizganjem u odgovarajućim regionima na još ciljaniji način nego što je to ranije bilo moguće. Bez obzira na ograničenja lokacije, vremenske zone ili putovanja, svi kupci mogu učestvovati na vrlo efikasan i siguran način.

Simpozijum na sedam jezika po prvi put

Po prvi put je sav sadržaj ENGEL-ovog simpozijuma  bio ponuđen na sedam jezika. Za učesnike iz Amerike, program konferencije počeo je tek u popodnevnim časovima po evropskom vremenu.

Ljudi koji nisu mogli da prisustvuju ENGEL-ovom e-simpozijumu 2021 mogu se i dalje registrovati u bilo koje vreme kako bi istražili izložbeni prostor mašine, krenuli u virtuelni obilazak pogona sa kontakt osobom iz ENGEL-a i pogledali sve ključna predavanja i poslovne razgovore u multimedijalnoj biblioteci. „To je još jedna prednost novih virtuelnih mogućnosti“, kaže Ute Panzer. „Našim kupcima, partnerima i zainteresovanim stranama 24 sata na dan, 365 dana u godini, na raspolaganju je 25 mašina na izložbi, ključnih predavanja, poslovnih razgovora i obilaska postrojenja.“

ENGELOV virtualni svet: www.engelglobal.com/e-symposium

engel-live-e-symposium-2021-1
engel-live-e-symposium-2021

Onlajn konferencije, poslovni razgovori, obilasci postrojenja, virtuelni izložbeni salon i pojedinačni sastanci za lično povezivanje ENGEL -ov E-simpozijum uživo 2021 kombinovao je mnoštvo formata. Nekoliko hiljada gostiju je u velikoj meri iskoristilo ponudu.

ENGEL Machineri Shanghai je pionir hibridnih događaja u budućnosti. U Kini zakon o pandemiji sada ponovo dozvoljava događaje licem u lice pod odgovarajućim uslovima. Pojedinačna izlaganja stigla su iz Austrije.

ENGEL AUSTRIA GmbH         

ENGEL je jedan od svetskih lidera u proizvodnji mašina za preradu plastike. Danas ENGEL grupa nudi čitav niz tehnoloških modula za preradu plastike kao jedan dobavljač: mašine za brizganje pod pritiskom za termoplastiku i elastomere zajedno sa automatizacijom, s tim što su pojedinačne komponente takođe konkurentne i uspešne na tržištu. Sa devet proizvodnih pogona u Evropi, Severnoj Americi i Aziji (Kina i Koreja), te podružnicama i predstavnicima u više od 85 zemalja, ENGEL nudi svojim kupcima izvrsnu globalnu podršku koja im je potrebna kako bi bili  konkuretni i uspešni sa novim tehnologijama i vodećim proizvodnim sistemima.