Izaberite stranicu

Moto kompanije Neofyton „Partnerstvom do uspeha“ ne odnosi se samo na kupce i poslovne partnere, već i na zaposlene koji imaju ključnu ulogu u razvoju i unapređenu Neofyton-a. Početkom juna proslavili smo jubilej, 10 godina uspešnog rada Stevana Ristića, menadžera servisa.

Veoma smo ponosni i izuzetna nam je čast, što je Stevan jedan od ključnih osoba u našem timu. Servisni tim je kamen temeljac razvoja Neofytona, a Stevan je zadužen za rukovođenje tima servisera kako bi našim poslovnim saradnicima osigurali kontinuirene proizvodne cikluse bez tehničkih zastoja. Verujemo u zajedničku budućnost i radujemo se još većim dostignućima u poslovnoj viziji kompanije „Partnerstvom do uspeha!“

Stevan je Diplomirani mašinski inženjer i Neofyton timu se pridružio 2011. godine na poziciji Koordinatora servisa i magacinskog poslovanja. Prethodne godine njegovog angažovanja mogu se opisati kao veoma uspešne, osim što je napredovao na organizacionoj lestvici kompanije, proveo je godine usavršavajući svoje znanje i veštine u oblasti servisiranja mašina i opreme za preradu plastike, što ga svrstava u sam vrh najkompetentnijih osoba u Srbiji i regionu u toj oblasti.

Mnogo uspeha, još puno lepih trenutaka i usavršavanja u predstojećim poslovnim avanturama, želimo Stevanu.

Koleginice, kolege i rukovodstvo kompanije Neofyton.