Izaberite stranicu

ENGEL  e-simpozijum uživo od 22 do 24 juna 2021

Virtuelno vam predstavljamo budućnost brizganja.

ENGEL e-simpozijum otvara svoja vrata 22. juna 2021. Ove godine vas virtuelno očekuju inovativne tehnologije, uzbudljive aplikacije i održiva rešenja, kao i nove mogućnosti za digitalizaciju.

Uz govore renomiranih stručnjaka iz industrije, izložbe mašina u našem virtuelnom izložbenom salonu i obilaske virtuelnih postrojenja, kao i obilazak s vodičem, predstavićemo vam budućnost brizganja. Sastanci jedan na jedan su tu za razmenu ličnih uskustava.

Pratite nas za dodatne informacije – agenda i registracija slede uskoro.

ENGEL dolazi kod svojih kupaca

Prava strast, prave inovacije, virtuelno iskustvo – ovo je moto pod kojim proizvođač mašina za brizganje i dobavljač sistemskih rešenja ENGEL poziva kupce na e-simpozijum 2021 od 22. do 24. juna. Po prvi put će tradicionalna izložba kompanije ENGEL biti virtuelni događaj koji će omogućiti još većem broju kupaca, partnera i zainteresovanih strana iz svih delova sveta da se priključe. Očekuje se nekoliko hiljada gostiju.

Tri dana se sve u virtuelnom svetu ENGEL-a vrti oko trenutnih i budućih izazova u brizganju. Kako se nove mogućnosti digitalizacije mogu pretvoriti u prilike? Koje inovativne tehnologije mogu povećati konkuretnost? I kako možete uskladiti održivost i isplativost? U glavnim prezentacijama i poslovnim razgovorima – svaki sa moderatorom kome možete postavljati pitanja uživo- stručnjaci iz ENGEL-a i drugih kompanija daće odgovore na ova i druga goruća pitanja. 25 izloženih mašina u virtuelnom izložbenom salonu, kao i virtuelne ture kroz fabrike ENGEL u Austriji pružaju uvid u inovativne primene i razvojne ciljeve. ENGEL-ovi globalni timovi za prodaju, službu za korisnike i razvoj dostupni su za pojedinačne sastanke. „Lični kontakti i direktna razmena su u fokusu ENGEL e-simpozijuma uživo“, kako naglašava dr Kristof Šteger, generalni direktorgrupe ENGEL. „želeli bismo da pozovemo sve kupce, partnere i zainteresovane strane da zakažu sastanke sa svojim ličnim kontaktima i našim stručnjacima pre i tokom događaja i da zajedno istraže virtuelni svet ENGEL-a u sesiji jedan na jedan.“

Virtuelna, interaktivna platforma daje svim kupcima, partnerima i zainteresovanim stranama širom sveta sigurnu, a istovremeno efikasnu opciju za učešće na ENGEL e-simpozijumu uživo 2021.

Još više jezika i još raznolikiji spektar tema

Prošlog oktobra, ENGEL je održao svoj prvi virtuelni, interaktivni sajam, live e-xperience – i to sa velikim uspehom. Učesnici su došli iz više od 90 različitih zemalja. Ova platforma, koja se u međuvremenu čvrsto uspostavila, sada nudi okvir za prvi ENGEL e-simpozijum uživo.

Ključni faktor u odluci da se simpozijum održi kao virtuelni događaj, a koji korisnici dugo očekuju, je globalna pandemija Covid 19 koja je u toku. „Ove godine dovodimo ENGEL simpozijum našim kupcima“, kaže Šteger. „Virtuelni format pruža svim kupcima i zainteresovanim stranama širom sveta sigurnu opciju da se priključe, bez obzira na scenario zaraze u njihovim regionima.“

ENGEL je uspeo da izvuče najbolje iz trenutne situacije koristeći prednosti virtuelne platforme za svoje kupce. Sve programske stavke, poput predavanja i obilazaka, biće ponuđene na ukupno sedam jezika. Pored toga, prezentacije su prilagođene individualnim zahtevima svake zemlje i regiona. U utorak 22. juna, onlajn konferencija fokusiraće se na zahteve Nemačke, Austrije i Švajcarske. Sreda je prvenstveno namenjena učesnicima u zapadnoj, južnoj i istočnoj Evropi i regionu METAI (Bliski istok, Turska, Afrika, Indija), a četvrtak učesnicima u Severnoj i Latinskoj Americi. Shodno tome, glavni program u četvrtak neće početi pre 16 časova po srednjoevropskom vremenu, dok će predavanja u utorak i sredu početi u 10 sati. Za kupce i zainteresovane strane u Aziji, virtuelnu ponudu prate događaji direktno u pogonima i podružnicama ENGEL-a. Za to su razvijeni higijenski i bezbednosni koncepti u skladu sa zahtevima pojedinih zemalja.

„E-simpozijum uživo nam pomaže da dalje proširimo domet naše sopstvene izložbe“, kaže Šteger. „Očekujemo nekoliko hiljada učesnika.

Više detalja o Engel e-simpozijumu uživo: www.engelglobal.com/e-symposium