Arhiva

sajam Tehnike Beograd

sajam Tehnike Beograd

Kompanija Neofyton je dugogodišnji učesnik sajamskih manifestacija u zemlji i regionu. Na sajmu Tehnike u Beogradu smo prvi put izlagali 1999. godine, kada smo predstavili sisteme za preradu plastike. Učestvovali smo takođe na sajmu ZEPS u Zenici, Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, kao i sajmu TEHNOMA u Makedoniji.

PROČITAJ VIŠE

K SHOW je najveći sajam za mašine i prateću opremu za preradu plastike, koji se održava na svake 3 godine u Nemačkoj u Dizeldorfu. Posetioci mogu da pogledaju mašine i opremu u radu iz oblasti prerade plastike – brizganje, ekstruzija, duvanje, termoformiranje, proizvodnja filma i folije. Naši partneri koji su jedni od najvećih svetskih proizvođača opreme za preradu plastike, su redovni učesnici sajma K Show, gde predstavlju najnovija tehnološka rešenja u oblasti prerade plastike.

PROČITAJ VIŠE

FAKUMA je jedan od većih sajmova za mašine i prateću opremu za preradu plastike, koji se održava na svake godine u Nemačkoj u Friedrischafen-u. Posetioci mogu da pogledaju mašine i opremu u radu iz oblasti prerade plastike – brizganje, ekstruzija, duvanje, termoformiranje, proizvodnja filma i folije. Naši partneri koji su jedni od najvećih svetskih proizvođača opreme za preradu plastike, su redovni učesnici sajma Fakuma, gde predstavlju najnovija tehnološka rešenja u oblasti prerade plastike.

PROČITAJ VIŠE

NAGRADE

Na sajmu Tehnike u Beogradu 2010. godine Neofyton je predstavio speed mašinu za brizganje plastike najmoderniji sistem za proizvodnju čaša za avionski ketering sa dvostranim IML-om za koji smo i osvojili nagradu Beogradskog sajam Tehnike – “za najmoderniji IML sistem za proizvodnju polistirenskih čaša”.

Na sajmu Tehnike 2011. godine predstavili smo zajedno u saradnji sa kompanijom Valdom iz Šida, najmoderniji sistem za proizvodnju fitinga, za koji smo takođe osvojili Veliku nagradu sajma Tehnike.

Na sajmu Tehnike u Beogradu 2012. god. predstavili smo proizvodnju ambalaže na potpuno električnoj mašini za brizganje plastike e-motion u saradnji sa kompanijom Greiner & JP Packaging iz Nove Pazove za koju smo osvojili glavnu nagradu sajma Tehnike u oblasti najmodernijih tehnologija.

Na sajmu Tehnike u Beogradu 2013. god. predstavili smo proizvodnju žardinjera-saksija na victory 1800/300 t mašini za brizganje plastike u saradnji sa kompanijom Drina iz Nove Pazove, sa ciklusom ispod 16 s. Takođe smo za ovaj sistem osvojili glavnu nagradu sajma Tehnike u oblasti najmodernijih tehnologija.

Na sajmu Tehnike u Beogradu 2014. god. predstavili smo proizvodnju tankozidnih proizvoda-kutijice za margarin 2 kaviteta, sa ciklusom od 2.9 s na potpuno električnoj mašini za brizganje plastike e-motion 440/160 t i Campetella IML robotom. Sa motom kompletna rešenja i fabrika budućnosti prezentovali smo i PIOVAN mini centralni sistem, za optimizaciju procesa proizvodnje. Za sistem za proizvodnju tankozidnih IML proizvoda osvojili smo glavnu nagradu sajma Tehnike u oblasti najmodernijih tehnologija, kao i nagradu za najbolji promotivni nastup i tehnološke inovacije.

Na sajmu Tehnike u Beogradu 2016. god. predstavili smo proizvodnju tankozidnih proizvoda- 4 kaviteta, sa ciklusom od 2.9 s na potpuno električnoj mašini za brizganje plastike e-motion 440/160 t i Campetella take-out robotom. Predstavili smo i ENGEL victory mašinu bez vođica 1800/300 za proizvodnju jednoslojne maske za osigurače – tehnička plastika u saradnji sa kompanijom Tehnoplast. Sa motom integracija procesa i fabrika budućnosti prezentovali smo i PIOVAN Quantum-dozator za optimizaciju procesa proizvodnje za koji smo i osvojili glavnu nagradu sajma Tehnike.

Click edit button to change this text.