Campetella Milan Plast 2018 Neofyton

14 istaknutih aplikacija na Plast -u 2018

Dođite i vidite kako možete optimizovati produktivnost!

Uverite se u  brzinu Gunshot-a, svestranost SM2, performansu Mini Module IML i svim Campetella rešenjima koji su dizajnirani da odgovore na različte izazove tržišta u sferi performansi, pouzdanosti i sigurnosti, posvećujući posebnu pažnju integraciji Smart tehnologija u okviru Industrija 4.0.

ampetella program Plast 2018

Čekamo Vas na Milan Plastu 2018!

 

CAMPETELLA – IML roboti za brizganje plastike

Kompanija Campetella, je osnovana 1897 god. u Italiji i predstavlja jednog od najstarijih i najvećih proizvođača IML robota na svetu za brizganje plastike  sa iskustvom od preko 100 godina. Vođena ‘customer care’ konceptom, Campetella poseduje veoma razvijenu servisnu mrežu, kao i mogućnost efikasnog snabdevanja i isporuke proizvoda, rezervnih delova svojim kupcima. Ekspertiza zasnovana na dugogodišnjem iskustvu, poslovanje okrenuto ka potrebama i zahtevima korisnika je kreiralo imidž lidera, pouzdanog i poželjnog partnera, specijalizovanog za proizvodnju linearnih side i top entry robota, kao i specijalizovanih IML robota.

Kompanija izlazi u susret svim željama i zahtevima komitenata, pa i onim nekonvencionalnim, rešava probleme brzo i efikasno, isporučuje proizvode na vreme. Kvalitet usluga i profesionalnost kompanije vidi se kako u kompetencijama tako i u dijapazonu usluga i ponude.

Campetella roboti su kompaktni, lako prilagodljivi svim modelima mašina za brizganje plastike. Prepoznatljivi su po pouzdanosti, izuzetnom kvalitetu, preciznosti, brzini, trajnosti i lakoći održavanja. Kompanija Campetella u stalnoj tržišnoj utakmici da bude najbolja, posvećena je razvoju novih i unapređenju postojećih robota.

Campetella Milan Plast 2018 Neofyton baner

Više o Campetella- i pogledajte na sajtu linku – Campetella