TRENING CENTAR

Iskoristi priliku da stekneš praktična znanja

uskoro !

 

NEOFYTON otvara 2 trening centra za praktičnu primenu znanja studenata iz oblasti mašinstva i prerade polimera, od kojih će jedan biti u okviru Fakulteta tehničkih nauka, a drugi u našem poslovnom prostoru. Smatramo da će studenti jedino kroz praktičnu primenu znanja moći da kreiraju još više inovacija i da stvore nove tehnološke trendove. U posebnom “show room-u” nalaziće se proizvodna jedinica “u malom”: mašina za brizganje plastike, robot i kompletna prateća oprema, gde će studenti imati priliku da shvate kako funkcioniše proces prerade plastike, kao i da nadograde svoja stečena znanja.

Praktična primena znanja:

Neofyton vam pruža mogućnost za razvoj veština i znanja u oblasti najnovijih tehnologija u industriji prerade plastike.
Ukoliko želite da radite u timu mladih, stručnih i motivisanih ljudi, da usavršite znanja koja ste stekli na fakutetu, ukoliko imate snažnu želju da razvijete svoje prodajne i inženjerske sposobnosti u B2B prodaji sa iternacionalnim kompanijama u high-tech industriji, Neofyton je pravo mesto za Vas.
Imaćete prilike da direktno u radu na mašinama i opremi testirate svoja znanja i unapredite sebe u najnovijim procesima i tehnologijama.

Za studente Mašinskog i Tehnološkog fakulteta.

  • trening & obuka
  • industrija 4.0
  • najnovije tehnologije
  • razvoj soft veština
  • motivacija

laboratorija-trening centar

Karijerni put u Neofytonu:

Kao deo Neofyton tima, računamo na vašu posvećenost,  fleksibilnost, želju da konstantno učite i da se razvijate.

  • velika posvećenost i odgovornost, velika želja ka rešavanju problema
  • preuzimanje inicijative, otvorenost za promene
  • komunikativnost i spremnost na rad u timu
  • poznavanje engleskog jezika

Iskustva sa prakse:

Sektor prodaje – Mašinski fakultet – Alen Božin: Kao buduće projektante, konstruktore na fakultetu su nas učili da je jedna problematika osmisliti i napraviti neki proizvod, a potpuno druga isti taj proizvod prodati. To je jedan lanac gde jedno bez drugog ne može. U Neofytonu sam dobio priliku da vidim upravo kako izgleda prodaja vrhunskih proizvoda, proces renoviranja i proširenja proizvodnog pogona, kao i šta znači pružati podršku posle prodaje. Stekao sam veštine u pregovaranju i sklapanju poslova sa svetskim megakompanijama što je svakako nešto što se ne uči u školama. Predlažem mladim kolegama da traže i biraju prilike gde će moći zaista  da nauče nešto o onome čime žele da se bave, ali i da prošire vidike i posmatraju širu sliku u cilju formiranja kompletnog inženjerskog profila.

Sektor prodaje – Tehnološki fakultet – Ljiljana Mitrović: Na trećoj godini fakulteta smo imali priliku da posetimo kompaniju Tehnoplast. Na nas, kao studente inženjerstva materijala, najveći utisak je ostavila Engel mašina za brizganje plastike, koju smo tad prvi put imali priliku da vidimo uživo. Drugačiji je osećaj kada mašinu o kojoj ste učili, vidite u radu. Potrebno je zaista mnogo znanja, i teorijskog i praktičnog, da bi se odabrala prava mašina za određenu namenu. U Neofytonu sam naučila dosta o elementima mašinstva i konstrukciji same opreme. Na taj način, uspela sam da novostečena znanja povežem sa već postojećim znanjem o preradi polimernih materijala i formiram jednu celinu. Posebno mi se svideo kontakt sa našim klijentima, preko kojih sam o svakoj grani prerade polimernih materijala naučila nešto novo.

Sektor finansija – Ekonomski fakultet – Ivana Todeila: Pozitivni utisak o Neofytonu, stekla sam već tokom procesa selekcije. Naime, dobila sam zadatak da uradim kompletnu finansijsku analizu jednog preduzeća, što je bilo drugačije u odnosu na ostale intervjue na koje sam odlazila. Svidelo mi se što sam na samom početku imala ozbiljan zadatak i izazov. S druge strane, na sajtu sam pročitala da kompanija ulaže u zaposlene, što smatram da je veoma bitno. Na praksi sam bila dva meseca. Svidelo mi se što sam na samom startu dobijala zaduženja da samostalno uradim zadatke. Takođe, pohvalila bih kolege koje su uvek bile spremne da pomognu i da odgovore na bilo koje pitanje. Već od samog početka sam se osetila kao deo tima.

NEOFYTON korporativne vrednosti

PROJEKTOVANJE & KONSALTING

Kompanija Neofyton je takođe specijalizovana u projektovanju, konstrukciji i postavljanju centralizovanih Piovan sistema za pneumatski transport materijala od silosa do mašina. Do sada smo postavili 6 centralizovanih sistema kod nekih od najvećih kupaca u regionu.

 

 

 

 

 

 

 

krug

Želim da se prijavim za praksu !

Ukoliko želite da se prijavite za praksu, molimo Vas da popunite upitnik, kako bismo mogli da Vas obavestimo o slobodnim terminima i datumu otvaranja trening centra.

Ukoliko imate neka dodatna pitanja, možete nas pozvati i telefonom na:

00 381 21/ 452 642 ili 00 381 64 641 94 96