ROĐENDANSKA NEDELJA

NEOFYTON PROSLAVIO 26. ROĐENDANHappy birthday Neofyton

Pre tačno 26 godina osnovana je kompanija Neofyton. Davne 1992. godine, 16. novembra na tržišu je registrovana kompanija koja je od osnivanja do danas kao primarnu delatnost izabrala trgovinu

 

mašinama i opremom za industriju plastike.

Danas Neofyton zastupa najveće svetske proizvođače mašina i prateće opreme kao što su Engel, Piovan, Campetella, Tria. U svom portfoliju Neofyton nudi projektovanje i optimizaciju sistema, isporuku opreme prilagođene potrebama kupaca, instalaciju, puštanje u rad, kao i postprodajne aktivnosti koje uključuju garantne rokove i servisiranje.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim našim partnerima koji su zajedno sa nama razvijali Neofyton i ujedno da ih pozovemo da nastavimo “Partnerstvom do uspeha”.

 

OSNIVAČ NEOFYTONA

Stojan TadicSTOJAN TADIĆ

Ideja o Neofyrtonu nastala je iz želje da obezbedi sigurnu budućnost sinovima koji su završavali školovanje i birali put svoje karijere. U vreme kada je državni sektor postajao sve slabiji i nesigurniji, osnivanje privatne kompanije i pokretanje sopstevnog biznisa bila je ispravna odluka.  Kao mašinski inženjer i diplomirani ekonomista, Stojan je odlučno započeo osnivanje Neofytona, a ideja o samom nazivu kompanije nastala je iz istraživanja istorije Novog Sada u 18.  i 19. veku u vreme snažne grčko – srpske trgovine (inače rodnog grada porodice Tadić). Grčki naziv za “novi sad” (cvet, zasad) je “neofyton” a to je simbolizovalo da se kompanija razvija i raste kao novi život.

 

Poseta predstavnika austrijske trgovinske komore

U poseti neofytonu

Preko 10 predstavnika austrijske trgovinske komore na čelu sa Trgovinskom savetnicom, dr Erika Teoman-Brenner i Trgovinskim atašeom, mr. Marlene Burgstaller u četvrtak, 16.11.2018g. posetili su kompaniju Neofyton. Tokom posete svi učesnici su imali priliku da se detaljnije upoznaju sa aktivnostima i načinom poslovanja srpske kompanije koja ima jaku i uspešnu dugogodišnju vezu sa austrijskim partnerom Engel-om.

Posetiocima je predstavljan Neofyton biznis centar u okviru kog se nalazi i trening centar za obuke na Engel mašinama, kao i eksponat mašine iz 1970g. Uz koktel i prijatnu atmosferu razgovaralo se i o budućim zajedničkim planovim koji će se realizovati već sledeće 2019g. godine.

Poseta ATK Neofyton

 

Malo drugačiji rođendan

Turnir u golfu za zaposlene u NPobednici turnira u golfu - Neofytonofytonu

Ove godine rođendan Neofytna prošao je u nešto mirnijoj atmosferi, ali opet sa puno adrenalina i udbuđena. Zaposleni u Neofytonu imali su priliku da na mini team buildingu oprobaju svoje sportske veština na golf terenima u Žablju.

Turnir u golfu

Uz dobar trening i sjajnu atmosferu zaposleni su proslavili još jednu uspešnu godinu Neofytona, a najbolji su osvojili i nagrade na turniru. Ispred kompanije Neofyton čestitamo pobednicima.

Pobednici turnira u golfu - Neofyton

Newsletter – rodjendanska nedelja