NEWSLETTER Q4 2017

KOMPANIJA NEOFYTON PROSLAVILA 25. ROĐENDAN USELJENJEM U NOVI POSLOVNI OBJEKAT – NAJAVLJENO OTVARANJE DVA TRENING CENTRA I JOŠ VIŠI NIVO SARADNJE SA KLIJENTIMA

Vodeća kompanija u regionu za zastupništvo najvećih svetskih proizvođača mašina i prateće opreme za industriju prerade plastike, Neofyton iz Novog Sada proslavila je 25 godina postojanja u svom novom poslovnom objektu. Najavljeno je otvaranje dva trening centra, podizanje postojeće saradnje sa klijentima na još viši nivo, kao i dalje širenje tržišta na tlu Afrike.

KOMPANIJA NEOFYTON PROSLAVILA 25. ROĐENDAN

Na veoma atraktivnoj i pristupačnoj lokaciji, na više od 1.300 m2, proslava 25. rođendana kompanije, protekla je u znaku novog poslovnog objekta u kojem je ovo uspešno preduzeće objedinilo sve segmente svog poslovanja, od prodaje i logistike, preko servisa, radionice i magacina.

KOMPANIJA NEOFYTON PROSLAVILA 25. ROĐENDAN

Zvanicama je predstavljen novi koncept organizacije, dok je saradnja sa već postojećim klijentima i dugogodišnjim saradnicima, ipak stavljena u prvi plan, što jasno govori i slogan kompanije – “Partnerstvom do uspeha”. Preduzeće Neofyton, otvaranjem dva trening centra – jednog u sklopu Fakulteta tehničkih nauka (FTN), a drugog u navedenom poslovnom prostoru, jasno je pokazalo da razmišlja o budućnosti. Cilj je da se studentima obezbedi praktična primena znanja iz oblasti mašinstva i prerade polimera, tako što će direktno u radu na mašinama i opremi testirati svoja znanja i unaprediti sebe u najnovijim procesima i tehnologijama u laboratoriji na FTN-u.

KOMPANIJA NEOFYTON PROSLAVILA 25. ROĐENDAN

Takođe, cilj je i da se kupcima obezbedi testiranje svojih alata, kao i da se realizuje obuka ili doobuka njihovih zaposlenih na mašinama u demonstrativnom centru u poslovnom objektu Neofyton-a. Kolika je za kompaniju bitna edukacija u oblasti proizvodnje plastike govori i podatak od skoro 100.000 EUR vredne investicije za opremanje i pokretanje najsavremenijih laboratorija ovog tipa u regionu. U pokretanju ovog projekta značajnu ulogu imala je i saradnja sa Tehnološkim fakultetom i dr. Brankom Pilić.

KOMPANIJA NEOFYTON PROSLAVILA 25. ROĐENDAN

Zoran Tadić, generalni direktor kompanije Neofyton tokom svečanosti zahvalio se svojim kupcima i partnerima na dosadašnjoj saradnji I najavio da će u budućnosti fokus biti na jačanju servisne podrške i povećanju brzine odgovora na zahtev kupaca. “Verujemo da ćemo u narednom periodu, u narednih 25 godina, zajednički biti bolji, brži i veći, nastavljajući dosadašnju formulu preduzeća – partnerstvom do uspeha” – zaključio je Tadić.

KOMPANIJA NEOFYTON PROSLAVILA 25. ROĐENDAN

Projektovanjem, implementiranjem, praćenjem, automatizacijom i održavanjem više od 400 mašina za brizganje plastike Neofyton je pozicioniran u sam vrh prodavaca najmodernijih mašina za proizvodnju plastike. Profesionalan i obučen tim iz svih organizacionih struktura kompanije, opravdava stečeno poverenje klijenata i uliva im dodatnu sigurnost u poslovanju sa Neofyton-om.

Na proslavi četvrtine veka postojanja kompanije, najavljeni su novi poslovni ciljevi, a to su dalji razvoj i širenje biznisa na tržištu Afrike gde je preduzeće već prisutno u Nigeriji I Kamerunu. Širenje tržišta uz edukaciju u specijalističkim laboratorijama, obezbediće dalji napredak već uspešnog novosadskog preduzeća.

Gosti u vidu domaćih i stranih partnera, kupaca, dobavljača, poslovnih saradnika, predstavnika obrazovanih i kulturnih ustanova, mogli su da uživaju u muzičkom programu Zvonka Bogdana i njegovih tamburaša, a proslava je upriličena izložbom replika poznatih dela Gustava Klimta, najvažnijim umetnikom preioda austrijske secesije i art nouveau sa kraja XIX veka i početka XX veka.

KOMPANIJA NEOFYTON PROSLAVILA 25. ROĐENDAN

Korporativni film možete pogledati na OVDE

Neofyton je zastupnik svetskih proizvođača mašina i prateće opreme za industriju prerade plastike za tržišta Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Slovenije, a od 2016. i za tržište Afrike. Kompanija je od 2013. godine prisutna i u Hrvatskoj sa predstavništvom u Zagrebu.

Danijela Medić, dipl.oec-master, Marketing & HR menadžer