Neofyton generalni zastupnik vodećih proizvođača mašina i prateće opreme za brizganje plastike u regionu na sajmu u Milanu će predstaviti inovacije koje su za Vas pripremili Engel, EurochillerPiovan, Tria, Campetella. Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo na jedan od najvećih sajamova iz domena industrije plastike i gume, Plast 2018, koji se održava u Milanu, Italiji od 29.05-01.06.2018. Na sajmu ćete imati priliku da se upoznate sa najnovijim tehnološkim dostignućima u domenu mašina i prateće opreme za preradu plastike i gume.

Partneri Milan Plast 2018 Neofyton

Sajamske vesti :

ENGEL na sajmu MILANO Plast 2018

Plast i Ipack Ima: dva istovremena događaja sa Piovan grupom

Eurochiller je spreman za PLAST 2018!

Upoznajte italijanski premijum brend – Campetella

Plast 2018 je specijalizovani sajam za : brizganje, ekstruzija, duvanje, termoformiranje i mašine za zavarivanje, mašine za penu, reaktivne i ojačane smole, kalupi i matrice, laboratorijska oprema za kontrolu i ispitivanje, pomoćna oprema za preradu plastike i gume, proizvodnja aditiva, brza prototipizacija, sintetizacija, softverski programi za modeliranje, mašine za sekundarnu preradu, završnu obradu, dekorisanje, obeležavanje i plastičnu ambalažu, mašine i oprema za preradu i reciklažu plastike i gume, sirovine, akrili, poliamidi, poliolidi, poliolefinici, stireni, vinilici, termoplastični poliesteri, termoseti, fluoropolimeri, elastomeri, pigmenti, boje, punila, ojačanja, aditivi, pomoćni procesi i druge plastične mase, sekundarne i regenerisane sirovine, R PET R PE, R PP, ABS R, R PVC, regenerisane elastomere, kompoziti, plastične i gumene legure i drugi materijali, poluproizvodi i gotovi proizvodi, kućna, električna, elektronska, industrijska i poljoprivredna primena i ostale primene i procesi od plastike i gume. Pored navednih proizvoda na sajmu će biti predstavljene i sve prateće usluge projektovanja, proizvodnje, rekonstrukcije i druge usluge za plastičnu i gumarsku industriju.

Na  sajmu će Vas ispred Neofytona dočekati:

Zoran Tadic, MSc. Polymer Technology – Generalni direktor
mail: zoran.tadic@neofyton.com

Pedja Sandic, dipl.-ing. Menadžer  prodaje
Mob: +381 64 613 82 26
mail : pedja.sandic@neofyton.com

Dragica Krsmanović, dipl.ing.tehn. Inženjer prodaje
Mob: +381 64 616 94 96
mail: dragica.krsmanovic@neofyton.com

Neofyton poseduje sopstveni servis tim, koji profesionalno i brzo odgovara na sve zahteve kupaca. Takođe smo 2013. godine otvorili predstavništvo u Republici Hrvatskoj, kako bismo bili što bliže kupcima. Osnovni sistem vrednosti naše kompanije jeste integracija procesa iz jednog izvora i podizanje usluge za kupce na najviši nivo. Neofyton kompanija sa tradicijom od preko 25 godina je usmerena na konstantno podizanje kvaliteta usluge, na inovacije i na konstantni razvoj. Pored integrisane tehnologije, kod nas možete pronaći podršku i konsultacije u vezi pokretanja svih novih projekata u sferi industrije prerade plastike.

Statistika Milano Plast

www.plastonline.org