DOBRODOŠLI!Zoran Tadic - Neofyton

„Prvi Injection Technology Forum. ITF 2018 je osmišljen kao mesto susreta nauke&industrije, kupaca&prodavaca, proizvođača&trgovaca, svih poznavaoca plastike i tehnologije brizganja. Neofyton pruža mogućnost svim učesnicima foruma da razmene svoja iskustva i da prošire znanje učeći direktno od domaćih i internacionalnih eksperata. Čekamo Vas na ITF-u“.    Generalni direktor,  Zoran Tadić

Trajanje foruma :    9.30 – 19.00hTeme i govorniciITF galerija
Lokacija foruma:   NEOFYTON Training Centar Partizanska 27B, Novi Sad, Srbija

 

Prvi Injection Technology Forum – ITF 2018 održan je 17. aprila u Novom Sadu. Organizator događaja, kompanija Neofyton, omogućila je učesnicima da čuju internacionalne stručnjake u oblasti plastike, a takođe su predstavljena i najbolja iskustva iz prakse i nove poslovne mogućnosti. Uz demonstraciju rada mašina, omogućeno je i vreme za networking.
– ITF 2018 je osmišljen kao mesto susreta nauke i industrije, kupaca i prodavaca, proizvođača i trgovaca, svih poznavaoca plastike i tehnologije brizganja. Neofyton pruža mogućnost svim učesnicima foruma da razmene svoja iskustva i prošire znanje učeći direktno od domaćih i internacionalnih eksperata – istakao je Zoran Tadić, generalni direktor Neofytona.

U okviru celodnevnog programa, o inovacijama, fleksibilnosti i pouzdanosti govorio je Franz Pressel iz kompanije Engel, dok su o upotrebu Festo sistema u autoindustriji objasnili Ivan Čuvardić i Nebojša Radosavljević iz preduzeća Festo. Tema predavanja Horsta Geiblingera iz Engela bila je automatizacija, a Marko Jovanović iz SCGM-a i Rade Joksimović iz INMOLD-a preneli su svoje iskustva u projektovanju i izradi alata za optimalan proizvodni proces, odnosno za industriju pakovanja.

O Industriji 4.0 i rešenjima za „pametne“ fabrike govorio je Paul Kapeller iz kompanije Engel, a o uspešnom izlaganju na sajmovima predavanje je održao Siniša Zarić sa Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

U poslednjem delu Foruma Carlo Canavese iz kompanije PIOVAN predstavio je MODULA sušare, odnosno automatsku optimizaciju parametara sušenja, nakon čega je demonstriran rad mašina.

Forum je održan u Neofyton Biznis centru, moderno opremljenom prostoru sa multimedijalnom opremom i svim uslovima za organizovanje konferencijskih događaja. Centar je opremljen sa dve Engel mašine i pratećom opremom, što su odlični uslovi za obuku i edukaciju.

Učešće na ITF 2018 je bilo besplatno za sve učesnika, a predavanja će su održana na engleskom i srpskom jeziku.

ITF je pokazao velik uspeh, i već na prvom susretu okupio preko 120 ljudi iz Austrije, Italije, Srbije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore. Događaj je putem Youtube kanala imao direktan prenos kako bi partneri iz Afrike i svi koji su bili sprečeni da prisustvuju događaju, mogli da se informišu i upozaju sa novim tehnologijama.

Agenda ITF 2018

ITF-2018

ENGEL_VIC_160_002-e1455288766826

NEOFYTON Trening Centar je moderno opremljen prostor sa multi-medijalnom opremom i svim uslovima za organizovanje konferencijskih događaja. Tehnički centar je opremljen sa dve Engel mašine i pratećom opremom – idealni uslovi za obuke i edukaciju.

ON LINE REGISTRACIONA FORMA:

Hotel
Lista smeštaja je dostupna pri registraciji
Za više informacija kontaktirajte: gđa. Pešić Jovanu
Mejl: jovana.pesic@neofyton.com Tel: +381 (0) 21 452 642

Za više informacija, molimo Vas kontaktirajte gđicu Medić Danijelu, Menadžer marketinga i HR-a
Mejl: danijela.medic@neofyton.com  Mob: +381 (0) 64 616 9408  Tel: +381 (0) 21 452 642

Lako do nas, pratite mapu…

Injection Technology Forum 2018[/fusion_text]