EC Milan Plast 2018

Pripremite se za GENIUS!

U okviru brojnih sajmova na  kojima ćemo učestvovati ove godine (ukupno 12) postoji jedan na kojem izlagati sa posebnim entuzijazmom, a to je PLAST 2018, na kome smo prisutni od 1991. godine.Pregledaj promene

Kao i obično naći ćete nas na DVA mesta, u hali 22 posvećenu brizganju i hali 15 orjentisanoj na ekstruziju. Ukupno ćemo pokriti površinu od 145 m2 koja nam omogućava da pokažemo naše poslednje inovacije u domenu hlađenja i kontrole temperature.

Verujemo da PLAST treba da bude prava baza za sve inovacije, ali i tržišne trendove u narednim godinama. Na našem štandu u Hali 22  ćemo izložiti GENIUS, tehnološku evoluciju koja pokazuje kakvi će biti sistemi za hlađenje u narednih deset godina. Ono što je specifično za Genius je da je nasta integracijom dva patenta. Ovo je novi pristup tržištu koji je želja menadženta da skrene pažnju na našu inovativnu stranu i očuvanje tradicionalnih vrednosti osnivača Eurochiller-a.

Eurochiller Milan Plast 2018 get ready Neofyton pozivnica

Na našim štandovima možete još da očekujete:
  • Štand BRIZGANJA : prikazaćemo najmanju veličinu naše ICE temp linije termočilera, tzv. model „ONE“ koji obezbeđuje kapacitet hlađenja / grejanja sposoban da zadovolji potrebe za mašine od 80/100 tona. Ovo je čiler sa vodenom kondenzacijom koji se postavlja pored mašine, i u potpunosti zadovoljava „Eco-Design“ evropske propise. Sa tehnološke tačka gledišta u skladu je sa direktivom „Industrija 4.0″, dizajniran prema preporukama ove direktive sa komponentama neophodnim za veće kapacitete.
  • Štand EKSTRUZIJE : najupečatljivija novina je novi ABF, jedinica koja od svoje prve prezentacije davne 1997. godine kreira istoriju za hlađenje filma u svetu. Promene nisu toliko vidljive spolja, ali smo unutrašnje komponente značajno unapredili i tako poboljšali performanse i podigli proizvod na najviši tehnološki nivo. Čiler je fleksibilniji za protok vazduha i regulisanje temperature, što omogućava veću jednostavnost korišćenja, dodatno uslovi rada (temperatura, protoci, pritisci i prenos energije) su sada stalno praćeni novom mikroprocesorskom kontrolom, usklađenom sa „ON AIR“ daljinskom kontrolom ili jednostavno u direktnoj vezi sa računarskim upravljanjem ekstruzione linije. Kontrola hlađenja je takođe poboljšana zahvaljujući novoj generaciji invertera.

Povrh svega, u hali 22 (štand C62) ćemo pokazati veliki deo naše proizvodnje TCU-a i adijabatski čiler u kombinaciji sa dva dodatna termo-čilera. U hali 15 (štand B22) će vam se dopasti set od tri vodene TCU-e jedinice posebno dizajnirane da rade u kombinaciji sa ekstruzionim sistemom i vazdušnim čilerom integrišući adijabatsku i tehnologiju slobodnog hlađenja (free cooling) u cilju sublimacije efikasnosti i uštede energije koje su nam posebno važne.

Ovo i još mnogo toga smo spremili za Vas. Čekamo vas u Milanu od 29. maja do 1. juna!

Eurochiller Milan Plast 2018 get ready Neofyton

Detaljnu Eurochiller ponudu možete pronaći na linku : www.neofyton.com

EC Milan Plast 2018 stand