Pogodnosti

  • precizno merenje potrošnje materijala
  • automatizacija
  • efikasniji proces proizvodnje
  • lako održavanje

Centralizovani sistemi za transport materijala

Kompanija Piovan sa 35-godišnjem iskustvom je specijalizovana za razvoj centralizovanih sistema za transport materijala za industriju prerade plastike, prilagođenih svakom kupčevom zahtevu kako za manja tako i za velika industrijska postrojenja. Piovan centralizovani sistemi dizajnirani su da omoguće efikasnu proizvodnju bez obzira na različitost u gustini materijala, visoke temperature itd.

Centralni sistemi omogućavaju kontrolu kompletnog procesa proizvodnje od transportovanja materijalala iz silosa do procesa prerade na mašini. Doprinose automatizaciji procesa-praćenje, kontrola i optimizacija proizvodnje, otklanjanje grešaka, inteligentno upravljanje potrošnjom materijala (smanjenje njegove potrošnje).

Centralni sistemi

Centralni sistemi doprinose preciznom upravljanju zalihama materijla uz stalnu dostupnost informacijama o potrošnji, čime se omogućava kontinuitet i maksimalna efikasnost proizvodnje. Kontrolisana brzina pneumatskog transportovanja materijala, optimizacija potrošnje energije, konstantan kvalitet brizganih komada, su ono što centralne sisteme čine nezamenjivim u daljim inovacijama proizvodnih sistema. Neofyton je na sajmu Tehnike, u Beogradu, više puta predstavio mini centralni sistem, za koji je osvajao i prestižne nagrade.

 

  • koriste se za kontinualno snabdevanje većeg broja mašina za brizganje plastike u proizvodnim halama osušenim materijalom, masterbačom i aditivima, preko sistema usisivača i dozatora cevima od rosfraja sa keramičkim kolenima
  • modularni koncept – jednostavno proširenje sistema
  • velike uštede i fleksibilnost u radu
  • povećanje kapaciteta i efikasnosti proizvodnje bez povećanja broja zaposlenih
centralni sistemi za transport materijala
centralni sistemi za brizganje plastike
centralni sistemi za transport materijala
centralni sistemi za brizganje plastike